Groepsreis 24-04-2018

De reis was prachtig en afwisselend. Het Japanse platteland is mooi. De steden zijn bijzonder. Reizen per trein is even wennen, maar zeer efficiënt en comfortabel.

Kortom een zeer interessante reis met een evenwichtig programma qua cultuur en natuur.
Een echte aanrader. Dit was mede te danken aan de geweldige gids René, die zich voor 100% heeft ingezet om het de groep naar de zin te maken.

Harmke Haarsma (Japanreis, met vertrek 24 april 2018)

Deze reis was fantastisch. Dankzij de kennis en inzet van René. Een dikke “Pluim”.

Dick van Zuilekom
Willy Rensen
(Japanreis, vertrek 24 april 2018)

De reisroute was zeer doordacht, reizen per trein aangenaam en een beleving. De reis op zich was perfect verzorgd.

De reisleider René beschikte over een uitgebreide kennis van het land, de cultuur en geschiedenis. Bovendien was hij zeer hulpvaardig en een geweldige gastheer van Japan.

Jannie van den Berge (Japanreis van 24 april 2018)

Openbaar vervoer in Japan is fantastisch, lopen op tijd, vertrekken op tijd etc. Reisroute en afstanden prima. Zeer gevarieerd programma. Aanbevelingswaardige reis.
Prima reisleider (René).

Gerhard en Ada Gossink (Japanreis, met vertrek 24 april 2018)

Hele belevenis. Reizen met klein gezelschap met openbaar vervoer was geweldig. Je ziet beter het alledaagse leven van de bevolking. Reisroute was perfect. Kyoto met Hiroshima en Nagasaki een belevenis. De alpinetocht een geweldig extraatje in de reis. Gelukkig niet alleen steden, maar ook platteland met twee schitterende wandelingen. Hierdoor afwisselende reis. Reisleider wist veel van de Japanse cultuur en gaf veel extra informatie op papier. Hierdoor was vrije tijd heel makkelijk en goed in te vullen. De extra facultatieve excursies waren stuk voor stuk echte extraatjes op de reis, zoals wandeling in Magome. Reisleider was René.

Ans & Ton van ’t Hoff (Reis 24 april 2018)

Schitterende reis met afwisselende momenten van oude Japanse cultuur, moderne Japanse steden en natuur. Treinreizen in goede comfortabele treinen. Hotels op leuke lokaties. Dat alles begeleid door een fantastische gids met veel kennis van Japan!
Arie van Heukelom (Japanreis, met vertrek 24 april 2018)

Prima georganiseerd. Veel gereisd, maar dat kan niet anders. Goede reisorganisotor, René.
Wilma Oosterkamp (Japanreis, vertrek 24 april 2018)