WK voetbal Qatar

Volg Oranje tijdens het WK voetbal in Qatar

- P.P. Vanaf

De Reis

Op 21 november 2022 wordt afgetrapt op het WK voetbal 2022 in Qatar. Vanwege de hitte in het land is besloten het toernooi niet in de zomer maar in november en december te houden. De finale wordt op 18 december in de plaats Lusail gespeeld.

De laatste keer dat Oranje meedeed was in 2014 in Brazilië waar een knappe derde plaats werd bereikt. Hopelijk lukt het dit keer niet alleen de finale te bereiken maar eindelijk ook de wereldtitel mee naar huis te nemen.

In de loop van het eerste kwartaal komen we met de mogelijkheden waarbij het Oranje Huis en de Oranje Karavaan weer een belangrijke plaats innemen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Mail je interesse naar info@eurocult.nl en geef vrijblijvend aan hoe lang je zou willen gaan en met hoeveel personen!

 

Disclaimer: Op 2 december 2010 werd Qatar gekozen als gastland voor het WK van 2022. In 2009 werd bekend dat Qatar zich officieel kandideerde voor het WK in 2022, overigens evenals Nederland en België. In Nederland heeft de kandidaatstelling van Qatar tot geen enkele ophef geleid. Eurocult-Lito heeft, bij monde van algemeen directeur Tom Joosten, de kandidaatstelling van Qatar en de daaropvolgende verkiezing  altijd in sterke bewoordingen afgewezen. Nu Oranje zich heeft geplaatst hebben we ons verzet omgezet in onvoorwaardelijke steun aan het Nederlands elftal en zullen we alles in het werk stellen om Qatar oranje te doen kleuren!

 

 

Programma

De mogelijkheden komen in het eerste kwartaal 2022!

Prijzen

Prijzen overzicht
- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
    • Reserveringskosten (€ 29,50)
    • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
    • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen