Rusland Individueel

- P.P. Vanaf

De Reis

Indien u naar Rusland wilt reizen om bijvoorbeeld familie of vrienden te bezoeken kunnen wij u helpen een visum te verkrijgen en uw reis te verzorgen.
Het is momenteel niet meer mogelijk om de Russisch – Finse grens met de bus over te gaan. Waarschijnlijk wordt ook de Russisch – Estse grens gesloten. Alternatief is vliegen via Istanboel of Belgrado. De prijzen verschillen sterk van dag tot dag. In het algemeen geldt hoe eerder u boekt hoe groter de kans op een redelijk geprijsd ticket. De prijzen liggen echter aanmerkelijk hoger dan voor de corona pandemie.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een offerte aanvragen.

Programma

Prijzen

Prijzen overzicht
- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
    • Reserveringskosten (€ 29,50)
    • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
    • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen

Ervaringen

Hier vindt u verschillende ervaringen van andere reizigers die u zijn voorgegaan.

Heel tevreden!

Ellen en ik hebben een fantastische reis naar Rusland gehad. We willen jullie bedanken voor een perfect georganiseerde reis. Alles verliep exact zoals jullie het hadden aangegeven. We werden op vliegveld, op het station en in het hotel keurig opgewacht/opgehaald.De twee gidsen kwamen keurig op tijd. Beide dames waren kundig en vertelden heel prettig over hun stad en gaven veel praktische tips.

Kortom we zijn heel tevreden!!!!!

Andries P