Fly Drive Polen

Route: Wroclaw (2/3 nachten) – Krakau (4/5 n.) – Warschau (3/4 n.) – Gdansk (3/4 n.) – Torun (1/2 n.) - Poznan (1/2 n.)

€ 549,- P.P. Vanaf

De Reis

Polen is minder ver dan menigeen denkt en gemakkelijk met de auto te bereizen. Dit is slechts een voorbeeld van een reis door Polen zoals we die voor u kunnen uitzetten. Als u uw wensen doorgeeft maken we graag een offerte op maat.

 

Programma

Autorondreis Polen
Autorondreis Polen

Deze reis begint in de mooie historische stad Wroclaw in het zuidwesten van Polen.
Vervolgens rijdt u 250 kilometer naar Krakau, de oude hoofdstad van Polen. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Czestochowa, één van de belangrijkste bedevaartplaatsen ter wereld en vooral bekend vanwege de Zwarte Madonna. Krakau met zijn grote marktplein vol terrasjes en de heuvel Wawel met kathedraal en koninklijk paleis is zonder meer één van de mooiste steden van Europa. Maar er is veel meer: de oude Joodse wijk Kazimierz, Auschwitz en de Wieliczka zoutmijn met zijn beelden uit rotsachtig zout zijn een bezoek zeker waard. Ook een uitstapje naar Zakopane in het Tatra gebergte behoort tot de mogelijkheden.
Vanuit Krakau rijdt u ruim 300 kilometer noordwaarts naar de Poolse hoofdstad Warschau. Deze stad heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een echte wereldstad.
De havenstad Gdansk is het volgende reisdoel (300 km.). Onderweg kunt u een bezoek brengen aan middeleeuws Torun, de geboorteplaats van Copernicus.
U kunt in Gdansk dwalen tussen de gebouwen uit de Hanzetijd of de nabijgelegen badplaats Sopot met zijn gezellige boulevard bezoeken.
Vanaf Gdansk rijdt u naar Torun, een mooie historische plaats waar de bekendste persoon van de stad, Copernicus, wordt herdacht. De laatste stopplaats op deze mooie rondreis is Poznan. Voor de oorlog maakte het deel uit van Duitsland, hetgeen je in het stadsbeeld nog goed kunt zien.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen de reis 15 of 21 dagen te laten duren. Bovendien heeft u de keuze uit 2 categorieën hotels: toeristenklasse (3 sterren) of luxere hotels (4 sterren). U kunt iedere dag vertrekken.

Prijzen

Prijzen overzicht
€ 549,- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
    • Reserveringskosten (€ 29,50)
    • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
    • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reizen

Omschrijving Prijs (p.p)
15-daagse reis in toeristenklasse hotels € 549,-
15-daagse reis in luxere hotels € 769,-
21-daagse reis in toeristenklasse hotels € 779,-
21-daagse reis in luxere hotels € 1.098,-

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen