EK voetbal 2024 met de Oranje Karavaan door Duitsland

Volg Oranje met de Oranje Karavaan gedurende het EK in Duitsland in 2024 en het WK 2026 in de Verenigde Staten, Canada en Mexico!

- P.P. Vanaf

De Reis

In 2024 wordt het EK in Duitsland georganiseerd en zijn alle wedstrijden en alle wedstrijdsteden eenvoudig met de auto te bereiken. Zoals de oranjemars voor de wedstrijd van het Nederlands elftal van de fanzone naar het stadion loopt, zo gaat de Oranje Karavaan met honderden auto’s dwars door Duitsland om vervolgens neer te strijken in de stad waar de wedstrijd zal plaatsvinden. Een unieke belevenis in een lang gerekt oranje lint van auto’s onderweg naar de oranje gekleurde Duitse speelsteden. Oranje heeft zich nog niet geplaatst maar de kans dat we niet deelnemen lijkt erg klein. Maak nu vast geheel vrijblijvend je interesse kenbaar door een mail te sturen naar info@eurocult.nl met als onderwerp Oranje Karavaan. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden.

Het WK van 2026 wordt gehouden in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Als u Oranje Karavaan naar info@eurocult.nl mailt houden we u ook op de hoogte van de mogelijkheden tijdens het volgende WK.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Mail je interesse naar info@eurocult.nl

Programma

14 juni tot en met 14 juli 2024
14 juni tot en met 14 juli 2024

Tijdens het EK voetbal 2024 in Duitsland volgen we het Nederlands Elftal met de Oranje Karavaan! Honderden oranje versierde auto’s zullen dwars door Duitsland rijden en neerstrijken in de oranje voetbalsteden. Net als in 1988 wordt het EK weer in Duitsland gehouden en hoogste tijd om in een oranje gekleurd Duitsland de EK titel weer in de wacht te slepen. Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 maken we er een unieke voetbal beleving van met eindelijk weer bruisende voetbalsteden, koel bier en een ontketend Oranje!

Geïnteresseerd? Mail vrijblijvend Oranje Karavaan naar info@eurocult.nl

Prijzen

Prijzen overzicht
- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
    • Reserveringskosten (€ 29,50)
    • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
    • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen