8 dagen Moskou en Sint Petersburg Individueel

€ 1.149,- P.P. Vanaf

De Reis

Moskou en Sint Petersburg zijn steden die iedereen in ieder geval één keer in zijn leven gezien moet hebben. Voor wie dat liever individueel doet is deze reis een uitkomst. De belangrijkste zaken worden voor u geregeld: rechtstreekse vliegtickets met KLM, goede hotels, treinkaartjes tussen de steden (2e klas), transfers en in beide steden een excursie met een lokale deskundige Engelstalige gids (op verzoek Nederlandstalig). Optioneel kunt u extra excursies (met privé gids) bijboeken.

Dit is een populaire reis om in 8 dagen Moskou en Sint Petersburg beter te leren kennen. Indien u langer zou willen blijven, het programma zou willen aanpassen, hotelvoorkeur heeft, overleggen we dit graag met u!

Programma

Dag 1 Moskou

Vlucht naar Moskou met KLM. Bij aankomst wordt u op de luchthaven opgehaald door onze chauffeur die u naar uw hotel brengt.

Dag 1 - 4 Moskou
Dag 1 - 4 Moskou

U verblijft 3 nachten in een goed middenklasse hotel met een praktische ligging (welk hotel hangt af van de beschikbaarheid op het moment van boeken; vanzelfsprekend kan dit met u overlegd worden).

Op dag 2 wordt u om 10.00 uur door uw Engelstalige gids (op verzoek Nederlandstalig) bij de receptie van het hotel opgehaald voor een excursie door de hoofdstad van de Russische Federatie. De excursie is met de metro omdat dat de snelste, mooiste en efficiëntste manier is om Moskou te verkennen. Voordeel is tevens dat u op deze manier ook de metro leert kennen waardoor u zich na de excursie ook zelf gemakkelijk kunt verplaatsen in deze metropool. De gids heeft een eigen programma voor u in gedachten maar is er voor u en zal uw interesses met alle plezier aan de orde laten komen.

Excursie ideeën treft u aan via de volgende link: excursies Moskou

Dag 4 - 8 Sint Petersburg
Dag 4 - 8 Sint Petersburg

In de ochtend wordt u opgehaald en naar het station gebracht. U reist in een prima trein in ongeveer 4 uur van Moskou naar Sint Petersburg. Tijdens de treinreis wordt bovendien een eenvoudige maaltijd / snack geserveerd en krijgt u iets te drinken.
Bij aankomst wordt u van het station afgehaald en naar uw hotel gebracht.

Op dag 5 wordt u om 10.00 uur bij de receptie opgehaald voor een Engelstalige (op verzoek Nederlandstalige) privé excursie door deze schitterende door Tsaar Peter de Grote gestichte stad. Ook nu verkennen we de stad met het openbaar vervoer.

Op dag 8 wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht,

Excursie ideeën treft u aan via de volgende link: excursies Sint Petersburg

Op verzoek kan de reis worden verlengd in zowel Moskou als Sint Petersburg.

Prijzen

Prijzen overzicht
€ 1.149,- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
  • Ruimbagage (max 23 kilo) (€ 70,-)
  • Online visum door ons verzorgd incl. de kosten van het visum (€ 89,-)
  • Toeslag eenpersoonskamer (€ 399,-)
  • Reserveringskosten (€ 29,50)
  • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
  • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reizen

Omschrijving Prijs (p.p)
8 dagen Moskou en Sint Petersburg vertrek iedere dag € 1.149,-

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen

Ervaringen

Hier vindt u verschillende ervaringen van andere reizigers die u zijn voorgegaan.

Heel tevreden!

Ellen en ik hebben een fantastische reis naar Rusland gehad. We willen jullie bedanken voor een perfect georganiseerde reis. Alles verliep exact zoals jullie het hadden aangegeven. We werden op vliegveld, op het station en in het hotel keurig opgewacht/opgehaald.De twee gidsen kwamen keurig op tijd. Beide dames waren kundig en vertelden heel prettig over hun stad en gaven veel praktische tips.

Kortom we zijn heel tevreden!!!!!

Andries P