5 dagen Moskou Individueel

€ 748,- P.P. Vanaf

De Reis

Deze reis laat u uitgebreid kennismaken met de hoofdstad van Rusland. U vliegt met KLM naar de Russische hoofdstad en verblijft in Hotel Cosmos, een goed middenklasse hotel, waarvandaan u in 15 minuten per metro het centrum bereikt. Transfers van en naar de luchthaven zijn inbegrepen, evenals een excursie op dag 2. Optioneel kunt u andere excursies inbouwen met eigen gids.

Programma

Dag 1 Moskou

Vlucht naar Moskou met KLM. Bij aankomst wordt u op de luchthaven opgevangen door onze chauffeur die u vervolgens naar uw hotel brengt.

Dag 1 - 5 Moskou
Dag 1 - 5 Moskou

U verblijft 4 nachten in hotel Cosmos op basis van logies en ontbijt.

Op dag 2 wordt u om 10.00 uur door uw Engelstalige gids (op verzoek Nederlandstalig) bij de receptie van het hotel opgehaald voor een excursie door de hoofdstad van de Russische Federatie. De excursie is met de metro omdat dat de snelste, mooiste en efficiëntste manier is om Moskou te verkennen. Voordeel is tevens dat u op deze manier ook de metro leert kennen waardoor u zich na de excursie ook zelf gemakkelijk kunt verplaatsen in deze metropool. De gids heeft een eigen programma voor u in gedachten maar is er voor u en zal uw interesses met alle plezier aan de orde laten komen.

Excursie ideeën treft u aan via de volgende link: excursies Moskou

Dag 5 Moskou

Op de dag van vertrek wordt u bij de receptie opgehaald en naar de luchthaven gebracht; terugvlucht met KLM

Prijzen

Prijzen overzicht
€ 748,- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
  • Ruimbagage (€ 50,-)
  • Online visum door ons verzorgd incl. de kosten van het visum (€ 89,-)
  • Toeslag Hotel Arbat House (€ 80,-)
  • Reserveringskosten (€ 29,50)
  • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
  • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reizen

Omschrijving Prijs (p.p)
5 dagen Moskou Individueel dagelijks vertrek € 748,-

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen

Ervaringen

Hier vindt u verschillende ervaringen van andere reizigers die u zijn voorgegaan.

Heel tevreden!

Ellen en ik hebben een fantastische reis naar Rusland gehad. We willen jullie bedanken voor een perfect georganiseerde reis. Alles verliep exact zoals jullie het hadden aangegeven. We werden op vliegveld, op het station en in het hotel keurig opgewacht/opgehaald.De twee gidsen kwamen keurig op tijd. Beide dames waren kundig en vertelden heel prettig over hun stad en gaven veel praktische tips.

Kortom we zijn heel tevreden!!!!!

Andries P