11 dagen Moskou, Gouden Ring, Sint Petersburg Individueel

Moskou - Vladimir - Soezdal - Sint Petersburg

€ 1.595,- P.P. Vanaf
Hermitage

De Reis

Moskou en Sint Petersburg zijn steden die men in ieder geval één keer in zijn leven gezien moet hebben. Voor wie dat liever individueel doet is deze reis een uitkomst. Het interessante bij deze reis is dat u niet alleen beide hoofdsteden ziet maar ook kennis maakt met het hart van het Oude Rusland: de Gouden Ring steden Vladimir en Soezdal! De belangrijkste zaken worden voor u geregeld: rechtstreekse vliegtickets met KLM, goede hotels, treinkaartjes tussen de steden (2e klas), genoemde transfers en excursies. Optioneel kunt u extra excursies (met privé gids) en visumverzorging bijboeken.

Dit is een populaire reis om in 11 dagen Rusland beter te leren kennen. Indien u langer zou willen blijven of het programma zou willen aanpassen overleggen we dit graag met u!

Programma

Dag 1 Moskou
Dag 1 Moskou

Vlucht naar Moskou met KLM. Bij aankomst wordt u op de luchthaven opgehaald door onze chauffeur die u naar uw hotel brengt.

Dag 1 - 5 Moskou
Dag 1 - 5 Moskou

U verblijft 4 nachten in een goed toeristenklasse hotel met een zeer praktische ligging (welk hotel hangt af van de beschikbaarheid op het moment van boeken; vanzelfsprekend kan dit met u overlegd worden).

Op dag 2 wordt u om 10.00 uur door uw Engelstalige gids (op verzoek tegen toeslag Nederlandstalig) bij de receptie van het hotel opgehaald voor een excursie door de hoofdstad van de Russische Federatie. De excursie is met de metro omdat dat de snelste, mooiste en efficiëntste manier is om Moskou te verkennen. Voordeel is tevens dat u op deze manier ook de metro leert kennen waardoor u zich na de excursie ook zelf gemakkelijk kunt verplaatsen in deze metropool. De gids heeft een eigen programma voor u in gedachten maar is er voor u en zal uw interesses met alle plezier aan de orde laten komen.

Excursie ideeën voor de overige dagen in Moskou treft u aan via de volgende link: excursies Moskou

Dag 5 Vladimir
Dag 5 Vladimir

U reist op dag 4 per trein naar Vladimir (rond 2 uur), waar u 2 nachten verblijft in een middenklasse hotel. U wordt op het station afgehaald voor een bezichtiging onder leiding van een Engelstalige gids. Vladimir herbergt een aantal schitterende bouwwerken uit de 12e eeuw, zoals de Demetrius kathedraal, de Maria-ontslapingskathedraal en de Gouden Poort.

Dag 6 Soezdal
Dag 6 Soezdal

Nog beter wordt het oude Rusland zichtbaar in het nabijgelegen Soezdal (25 km.), een waar openluchtmuseum met een eigen kremlin en verschillende goed bewaard gebleven houten gebouwen, kerken en kloosters. Het centrum van Soezdal prijkt niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U wordt na het ontbijt opgehaald en gaat onder leiding van een profesionele Engelstalige gids deze parel van de Gouden Ring ontdekken.

Dag 7 Sint Petersburg
Dag 7 Sint Petersburg

In de vroege ochtend rond 07.00 uur reist u per trein naar Sint Petersburg voor het vervolg van uw reis. U komt in de middag aan in de stad van Peter de Grote en u wordt bij aankomst opgewacht en naar uw hotel gebracht.

Dag 7 - 11 Sint Petersburg
Dag 7 - 11 Sint Petersburg

U verblijft 4 nachten in een centraal gelegen goed middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt.

Op dag 8 wordt u opgehaald voor een Engelstalige (op verzoek Nederlandstalige, toeslag) privé excursie door deze schitterende stad. De excursie is met de metro omdat dat de snelste, mooiste en efficiëntste manier is om de stad te verkennen. Voordeel is tevens dat u op deze manier ook de Petersburgse metro leert kennen waardoor u zich na de excursie ook zelf gemakkelijk kunt verplaatsen. De gids heeft een eigen programma voor u in gedachten maar is er voor u en zal uw interesses met alle plezier aan de orde laten komen.

Extra excursies treft u aan via de volgende link: excursies Sint Petersburg

Dag 11

U wordt tijdig bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven vervoerd voor de terugvlucht met KLM.

excursies Moskou
excursies Sint Petersburg

Prijzen

Prijzen overzicht
€ 1.595,- P.P. Vanaf
Inbegrepen
Niet inbegrepen
  • Retour per koffer (€ 70,-)
  • Online visum door ons verzorgd incl. de kosten van het visum (€ 89,-)
  • Toeslag Nederlandstalige gids Sint Petersburg en Moskou p.p. (€ 35,-)
  • Reserveringskosten (€ 29,50)
  • Calamiteitenfonds (€ 2,50)
  • Bijdrage SGR (€ 5,-)

Reizen

Omschrijving Prijs (p.p)
11 dagen Moskou, Gouden Ring, Sint Petersburg Individueel € 1.595,-
Toeslag bij vertrek in juni € 95,-

Reserveren

Door het invullen van het reserveringsformulier zit u nog niet aan de reservering vast! Wij nemen eerst nog contact met u op om alles door te spreken en op juistheid te controleren.

Vertrekdatum
Aantal personen

Ervaringen

Hier vindt u verschillende ervaringen van andere reizigers die u zijn voorgegaan.

Heel tevreden!

Ellen en ik hebben een fantastische reis naar Rusland gehad. We willen jullie bedanken voor een perfect georganiseerde reis. Alles verliep exact zoals jullie het hadden aangegeven. We werden op vliegveld, op het station en in het hotel keurig opgewacht/opgehaald.De twee gidsen kwamen keurig op tijd. Beide dames waren kundig en vertelden heel prettig over hun stad en gaven veel praktische tips.

Kortom we zijn heel tevreden!!!!!

Andries P