© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

EK kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland-Nederland op 13 oktober

Wit-Rusland - Nederland

troitskoe.jpg

Op zondagavond 13 oktober speelt Nederland de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland of Belarus. De wedstrijd wordt gespeeld in de hoofdstad Minsk in de Dinamo Arena.
We verblijven in het centrum van deze boeiende stad. Verwacht brede avenues met bombastische Stalinistische gebouwen en prachtige metrostations. In Wit-Rusland is het Sovjet-verleden nog voelbaar en de hoofdstad Minsk lijkt op een Sovjet-museum. Een boeiende stad dus en een perfecte bestemming voor een korte citytrip gekoppeld aan de kwalificatiewedstrijd.


Programma

Zaterdag. 12 oktober
Rechtstreekse vlucht Amsterdam vertrek 12.00hr, aankomst Minsk 15.30hr, transfer naar het hotel. Na aankomst gelijk een klein stukje geschiedenis. We rijden via de zogenaamde Mound of Glory naar ons hotel in de stad. Deze Mound of Glory herdenkt de Russische soldaten die hier omkwamen in de Tweede Wereldoorlog. Er is nog maar weinig echt oude architectuur over in deze voormalige Sovjetrepubliek, die tijdens de vele oorlogen middenin de vuurlinie lag.
Daar waar vroeger het oude stadscentrum was is een deel in ere hersteld. Een gezellig wijkje met een aantal leuke restaurants en cafťs.

Zondag. 13 oktober
de wedstrijd begint 's avonds om 18.00hr en er is dus nog tijd om de stad te verkennen. optioneel wordt er een stadsexcursie met een Engelstalige gids aangeboden per metro. In de Sovjet-Unie waren de metrostations de "Paleizen van het Volk" en dat is nog steeds goed zichtbaar. Het parlementsgebouw, et voormalige kantoor van de KGB, de Nationale Bibliotheek met zijn bijzondere futuristische vorm, het Overwinningsplein, de katholieke en orthodoxe kathedralen en het Eiland van de traan. In ongeveer 3 uur krijg je een mooi beeld van deze stad.
De wedstrijd begint om 18.00hr in de Dinamo Kiev arena. Dit stadion opende zijn deuren in 1934 en is tijdens de WO II compleet verwoest. Sinds de jaren 80 is het weer operationeel en heeft al vele internationals mogen ontvangen. Dit weekend is dat het onoverwinnelijke Nederland elftal!

Maandag. 14 oktober
Na het ontbijt brengt een transfer ons weer de luchthaven voor de retourvlucht. Vertrek Minsk 09.30hr, aankomst Amsterdam 11.10hr


Prijzen

kerk-nevsky.jpg

De prijs van dit arrangement is:
- €  ,-  pp in Hotel Willing
Toeslag ťťnpersoonskamer € ,-

Inbegrepen:
Retourvlucht Amsterdam - Minsk (incl. handbagage), transfers bij aankomst en vertrek, 2 nachten accommodatie o.b.v. logies/ontbijt, Nederlandstalige begeleiding

Niet inbegrepen:
Ruimbagage, optionele excursie, € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 calamiteitenfonds, eventuele verzekeringen.

De genoemde prijzen zijn o.b.v. beschikbaarheid. Indien u liever vanaf een andere luchthaven vertrekt of op andere data wilt reizen, kunnen wij een aanbod op maat voor u samenstellen.


Optionele excursie. Dit is een stadstour per metro van ca. 3 uur onder begeleiding van een Engelstalige lokale gids die u alle ins en outs van de stad kan vertellen.

De prijs voor deze excursie is € ,- pp in het geval dat u op zondag 13 oktober om 10.00hr mee gaat.Reserveer

EK kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland-Nederland op 13 oktober


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl