© Powered by SiteSpirit

 
azie.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

WK voetbal 2018 in Rusland - Ga mee naar het WK in Rusland met de Duivelsrally

Duivelsrally

devil1.jpg

Tijdens het WK in BraziliŽ timmerden de Rode Duivels behoorlijk aan de weg maar moesten de latere finalist ArgentiniŽ als meerdere erkennen. BelgiŽ wist weliswaar het EK in Frankrijk te bereiken maar de uitschakeling in de kwartfinale tegen Wales kwam als een domper. De opgedane ervaringen worden meegenomen naar Rusland en het bereiken van de halve finale of zelfs de finale behoort zeker tot de mogelijkheden.

Op 13 juni gaat de Duivelsrally van start en maken we ons op om naar Rusland te rijden waar we de wedstrijden tegen Panama, TunesiŽ en Engeland gaan bijwonen.

Het is mogelijk met de eigen auto, auto met caravan of camper mee te reizen. Indien u niet met de caravan of camper reist kunt u er voor kiezen een tent mee te nemen. Ook is het mogelijk in hotels te verblijven. We volgen de hele poulefase van BelgiŽ en we hebben er alle vertrouwen in dat de achtste finales worden bereikt. Tijdens deze reis zullen we niet alleen de wedstrijdsteden bezoeken maar zien we ook veel van het grootste land ter wereld. Het wordt een unieke voetbalreis die ons hopelijk de wereldtitel brengt.


Programma

20171209_151526[1].jpg

De route is als volgt:
13 juni: Hasselt Ė Poznan (927 kilometer)
07.00 uur: vandaag maken we flink wat kilometers en we overnachten bij de Poolse plaats Poznan.

14 juni: Poznan Ė Daugavpils (919 kilometer)
07.00 uur: ook vandaag maken we een flinke rit en rijden we naar Daugavpils in Letland. We overnachten in of bij Daugavpils.

15 juni: Daugavpils - Velikieje Loeki (317 kilometer)
Vandaag doen we het wat rustiger aan maar moeten we rekening houden met een flinke wachttijd aan de Lets Ė Russische grens. We overnachten in de buurt van Velikieje Loeki.

16 juni: Velikieje Loeki -  Moskou (469 kilometer)
We rijden door naar Moskou waar we onze voertuigen de komende dagen laten staan. We verblijven op de camping in Moskou. Het is niet ver van de metro wat het ideale vervoermiddel is in de Russische hoofdstad.

17 juni: trein Moskou Ė Sotsji, vertrek 10.52 uur
Omdat de afstand naar Sotsji te ver is om met de auto af te leggen nemen we de slaaptrein. We vertrekken om 10.52 uur en we verblijven in 4-persoons slaapcoupťs. Onderweg genieten we van het Russische landschap en we maken ons op voor de belangrijke dag van morgen. Het is een unieke ervaring om te reizen met een Russische trein. Er is een restauratiewagen aan boord.

18 juni: aankomst in Sotsji om 10.14 uur. We gaan naar ons hotel waar we de spullen neerzetten. Om 18.00 uur staat de wedstrijd BelgiŽ - Panama op het programma. Het stadion ligt in het Olympisch park in de wijk Adler waar in 2008 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Vannacht brengen we de nacht door in een hotel.

19 juni: Na onze overwinningsroes te hebben uitgeslapen maken we ons op voor de terugreis naar Moskou. We vertrekken om 19.16 uur met de trein waar we weer verblijven in een 4-persoons slaapcoupť.

20 juni: om 18.23 uur komen we aan in Moskou en reizen we verder naar de in de stad gelegen camping.

20 tot 24 juni: we verblijven in Moskou, een schitterende metropool waar van alles te doen en te beleven is. Tijdens het verblijf kunt u deelnemen aan optionele excursies. Deze worden in een later stadium aangeboden. Op 23 juni wordt om 15.00 uur de wedstrijd BelgiŽ Ė TunesiŽ gespeeld.

24 juni: Moskou - Velikieje Loeki: vandaag rijden we weer richting Letland en stoppen onderweg naar de Russische grens (469 kilometer) in de buurt van Velikieje Loeki.

25 juni: Velikieje Loeki Ė Panevesys (477 kilometer). We verlaten Rusland en gaan op weg naar de niet door land met Rusland verbonden regio Kaliningrad. Vannacht slapen we in een hotel bij het Litouwse Panevesys.

26 juni: Panevesys Ė Kaliningrad (499 kilometer). We gaan de Russische grens weer over en rijden naar de hoofdstad van de Russische enclave Kaliningrad.

26 juni tot 29 juni Kaliningrad: We verblijven drie nachten op een camping in Kaliningrad en maken kennis met de talrijke Engelse fans. Op 28 juni om 20.00 uur wordt de wedstrijd BelgiŽ - Engeland gespeeld. Waarschijnlijk wordt vanavond beslist wie poulewinnaar wordt.


Dit is het eerste deel van de reis. Voor wie de Rode Duivels verder gaat volgen bieden we het vervolgprogramma aan. Er zijn 2 opties: BelgiŽ wordt poulewinnaar of tweede.

Optie 1 (als BelgiŽ groepswinnaar wordt)
2-7:  Rostov a/d Don 21.00 uur
6-7: Kazan 21.00 uur
10-7 St. Petersburg 21.00 uur

Optie 2 (als BelgiŽ 2e wordt)
3-7:  Moskou 21.00 uur
7-7: Samara 18.00 uur
11-7 Moskou 21.00 uur

Finale
15-7 Moskou 18.00 uur

Bij boeking graag aangeven of u door zou willen reizen indien de Rode Duivels  doorgaan en tot wanneer u zou willen verder reizen indien BelgiŽ telkens een ronde verder komt.


Reserveer

WK voetbal 2018 in Rusland - Ga mee naar het WK in Rusland met de Duivelsrally

Prijzen en data 2018

Prijzen voor de groepsfase (17-daagse reis tot 29 juni) met 2 of meer personen in hotel, in caravan, camper of tent.
In tent: € 1.995,-
Auto met caravan: € 2.495,-
Camper: € 2.495,-
Toeslag indien u alleen in tent, camper, caravan, en kamer tijdens hotelovernachtingen:
€ 795,-
Alleen in hotel: € 2.995,-
Toeslag 1-pers.kamer: € 995,-

Inbegrepen: begeleiding door Nederlandstalige reisleider en Russisch Ė Engels sprekende begeleider, accommodatie op campingplaatsen in eigen tent, caravan of camper, vervoer met slaaptrein 2e klasse van Moskou naar Sotsji v.v., hotelaccommodatie bij Poznan, Daugavpils, Panevesys, Velikieje Loeki (2 nachten) en Sotsji

Niet inbegrepen: benzine, tolgelden, kaartjes voor de wedstrijden, hotelovernachtingen in plaats van overnachtingen op de camping, reserveringskosten € 29,50 per boeking), Calamiteitenfonds (€ 2,50).

Een visum voor voetbalsupporters is tijdens het WK niet nodig (volgens de Russische autoriteiten).

De hotels waar in wordt verbleven zijn op basis van logies en ontbijt en het zijn toeristenklasse hotels. De campings in Rusland zijn niet te vergelijken met die in BelgiŽ. De voorzieningen zijn eenvoudiger dan we gewend zijn.

Het programma en de prijzen zijn onder voorbehoud en alleen geldig bij minimaal 20 deelnemers.

GeÔnteresseerd? Like ons op facebook of mail naar info@eurocult.nl. U kunt ook bellen met 03 231 59 94 of het reserveringsformulier invullen.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl