© Powered by SiteSpirit

 
azie.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Off-road fietsvakanties


Self guided trekking Rila Mountains.jpg

Mountainbiken door 'The Bulgarian Wild West', Rhodopi bergen, langs de karst rotsen of over de Vitosha? Met deze fietsreizen kan het allemaal.

Er zijn 5, 7 en 8-daagse fietsvakanties en elke vakantie is uniek.
Met de vakanties ziet u Bulgarije op allerlei verschillende manieren. U kunt fietsen op 2000 meter hoogte, wandelen over karststenen rotsen, forten en grotten bekijken en leert u tegelijkertijd over de historie van het land.

Onderstaand kunt u de programma's van de reizen vinden. Ze zijn Engelstalig, maar u krijgt een duidelijk beeld wat er te doen is en wat de moeilijkheidsgraad is.


Thracian Trail Mountain Biking

Een mix van actief, cultuur en historie. Je ontdekt het land waar de ThraciŽrs en Romeinen vroeger geleefd hebben.

pdf-icon.gif

Mountain Biking Rhodopi bergen

De enorme bergen reiken tot Griekenland, deze trip neemt je mee naar de lokale cultuur en leidt je door de ongerepte natuur.

pdf-icon.gif

Bulgaria Wild West

Deze reis brengt je naar het noordwesten van Bulgarije. Wilde landschappen met rotsige gebieden en ontdek je de Bulgaarse cultuur en proef je traditioneel eten en lokaal gebrouwen bier.

pdf-icon.gif

Rhodopi Mountain Bike avontuur

Deze tour leidt je door de mystieke Rhodopi bergen met haar rotsige paden, wilde rivieren, dammen, rots formaties, grotten, hoge pieken en karakteristieke dorpjes.

pdf-icon.gif

The Western Balkan Karst Hike & Bike

Ontdek de verborgen paden in de Balkan. U komt veel rotsen tegen, watervallen, bijzondere flora en fauna en grotten. Daarnaast maakt u kennis met de lokale tradities en cuisine.

pdf-icon.gif

Vitosha en Rila Mountain Bike avontuur

Ooit gedacht om over een vallei te kunnen fietsen op 2000 meter hoogte?
Het kan in de bergen van Vitosha en Rila, de bergen zijn ruig en daarom is deze vlakke vallei zo bijzonder. Ook ontdekt u gletsjermeren en de route die de Bulgaarse Tsaar en de Oostenrijkse keizer samen hebben afgelegd om de natuur te bewonderen.

pdf-icon.gif

Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl