Cultuurreizen naar Oost-Europa en Azië!

Ga verder

Over ons

Eurocult-Lito Reizen

In 1991 is Eurocult opgericht als specialist in reizen naar Centraal- en Oost-Europa. Dit viel samen met de val van de Sovjet-Unie en de daarmee samenhangende onafhankelijkheid van de Warschaupact landen. Door de overname en de expertise van Lito Reizen uit Leiden werd Azië aan het aanbod toegevoegd. Inmiddels hebben we dertig jaar ervaring in het organiseren van reizen en zijn we aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds!

Bereikbaarheid
Sinds oktober 2018 werken we vanuit verschillende locaties in binnen- en buitenland. Omdat het in het oosten tot 8 uur (Japan) later is dan bij ons zijn we telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. Per mail zijn we ook buiten die tijden bereikbaar. Voor afspraken met Eurocult-Lito kunt u altijd contact opnemen.

Kantoor
Omdat we vanuit verschillende locaties werken hebben we geen kantoor meer. Onze medewerkers werken vanuit huis. Hierdoor en door het feit dat we geen brochures meer maken behoren we tot de groenste reisorganisaties van het land!
Telefoonnummer: 030 243 96 34
Ons telefoonnummer vanuit België (of vanuit een ander land) is: + 31 30 243 96 34.
Afspelen

De essentie van reizen is het loskomen uit de dagelijkse sleur, het tot je nemen van indrukken en het kennismaken met andere culturen die je bij thuiskomt de dagelijkse realiteit doet relativeren!

Charles Henri Auguste de Paris