© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Individuele reizen op maat

Dankzij de economische vooruitgang en een opener politiek is het mogelijk om China individueel te bereizen. Het blijft echter aan te raden bepaalde zaken van tevoren te regelen.
Eurocult-Lito heeft zich de laatste jaren toegelegd op maatwerk reizen door China, waarbij u zelf bepaalt wat u wel en wat u niet wenst vast te leggen.
Uw reis naar China bestaat uit diverse onderdelen die op deze pagina te vinden zijn.

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u. Wanneer u aangeeft hoe lang uw reis (ongeveer) gaat duren, waar u beslist naar toe wilt, wat voor soort accommodatie u zoekt en wat u verder vastgelegd zou willen hebben gaan wij in overleg met onze Chinese partners uw ideale reis samenstellen. We komen dan met een voorbeeldprogramma en een prijsplaatje, waarna u vanzelfsprekend zelf aanpassingen kunt maken. Zo'n offerte verplicht u tot niets, maar wij beloven dat wij u veel werk uit handen kunnen nemen en dat u waar voor uw geld krijgt.


Internationale vliegtickets

We doen zaken met alle luchtvaartmaatschappijen die naar China vliegen. We kunnen dan ook heel snel de voor u meest geschikte / voordeligste vluchtmogelijkheid uitzoeken.


Transfers

Buitenlandse talen worden in China nog nauwelijks gesproken. Zeker een taxichauffeur zult u moeilijk kunnen vertellen waar u heen wilt (zelfs als u de Chinese naam van een straat of een hotel kent). Een transfer biedt uitkomst.


Excursies

Bij onze excursie heeft u de beschikking over een eigen professionele Engelstalige gids en auto met chauffeur. U hoeft dus niet met een grote groep achter het vlaggetje van de gids aan te lopen.


Binnenlands vervoer (treinen en binnenlandse vliegtickets)

In China is een uitgebreid treinennetwerk voorhanden. De kwaliteit van deze treinen is over het algemeen uitstekend. Reizen per trein biedt bovendien de mogelijkheid het land en de mensen beter te leren kennen.
Sinds 2006 rijdt dagelijks een trein van Beijing naar Lhasa, de hoofdstad van Tibet. In iets minder dan 2 etmalen legt de trein ruim 4.000 kilometer af waarbij een hoogte bereikt wordt van meer dan 5.000 meter. Om Tibet te mogen bezoeken heeft u een speciale permit nodig die in China afgegeven kan worden door onze partners ter plaatse. De regels om zo'n permit te kunnen verkrijgen veranderen regelmatig. Wij lichten u graag in over de voorwaarden van het moment.
De Chinese luchtvaartvloot behoort tot de modernste ter wereld en er zijn reguliere verbindingen tussen alle belangrijke en minder belangrijke steden. We kunnen alle gangbare trajecten direct boeken vanuit ons reserveringssysteem. Afhankelijk van de afstand moet u rekenen op tarieven van € 100,- tot € 300,- per enkele reis.


Visum

Wij kunnen uw visum voor China verzorgen voor € 98,-.


Voorbeeldreizen

Een greep uit de oneindige mogelijkheden:

- Beijing, de bruisende hoofdstad: Plein van de Hemelse Vrede/Verboden Stad, Zomerpaleis, Grote Muur, Hemelse Tempel, hutongs (oude wijken)

- Xi'an, ťťn van de voormalige hoofdsteden, vooral bekend vanwege het Terracottaleger. Maar er is veel meer: de Grote Wilde Gans Pagode, Stadsmuur, moslimwijk/moskee.

-Shanghai, de moderne metropool: de Bund, Yuyuan tuin, Jaden Boeddha Tempel, Suzhou, de moderne wijk Pudong

- Guilin/Yangshuo, landschappelijk ťťn van de mooiste gebieden van China: de rivier de Li, karstbergen; Yangshuo is een sfeervol stadje met restaurantjes en terrasjes

- Lhasa/Tibet, de Himalaya, het hoogste gebergte ter wereld; Lhasa is vol bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Potala paleis

- Lijiang/Dali, oude typisch Chinese stadjes in het zuiden van China

- Kunming, een smeltkroes van Zuidoost Aziatische culturen gelegen in een prachtige omgeving, vermaard vanwege het Stenen Woud.

- Guangzhou oftewel Kanton, bekend om zijn keuken en bijzondere markten.


Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl