© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Iemand uit Rusland uitnodigen

champagne Oekraine.jpg

Het is vaak niet eenvoudig om uw kennis naar Nederland uit te nodigen. Daarvoor zal hij of zij een visum moeten verkrijgen op het Nederlands consulaat in Moskou of Sint Petersburg. Dit kan alleen als hij of zij een geldige uitnodiging heeft. Deze uitnodiging kunt u op uw gemeentehuis (bij de afdeling bevolking) laten legaliseren. Wij zullen deze dan voor u naar onze collega in Moskou of St.Petersburg. Dit gebeurt met expresspost. Naast de uitnodiging hebben wij ook nodig: laatste salarisstrook, kopie arbeidscontract, kopie verzekering (zie onderaan deze bladzijde) en een kopie van uw paspoort.  

De collegae in Rusland nemen, nadat de uitnodiging is aangekomen, telefonisch contact met uw kennis op voor een afspraak om samen naar het Nederlands consulaat te gaan. Het is verplicht dat hij of zij hierbij persoonlijk aanwezig is. Zodra de aanvraag akkoord wordt bevonden, zal onze collega in overleg met de persoon in kwestie het ticket en paspoort met visum overhandigen.

In sommige gevallen wordt de aanvraag door het consulaat doorgestuurd naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Dit kan de procedure iets vertragen.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:  

Retour St.Petersburg Ė Amsterdam + Assistentie bij visumaanvraag + Verzending documenten per DHL: € 765

Retour Moskou Ė Amsterdam + Assistentie bij visumaanvraag + Verzending documenten per DHL: € 899


Indien u iemand voor 3 maanden wilt uitnodigen wordt er een toeslag berekend.  

Deze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Voor personen die van buiten Moskou of St.Petersburg komen is het aan te raden om ongeveer 4 werkdagen voor de reis naar Nederland naar Moskou of St.Petersburg te komen. Het binnenlandse vliegticket kunnen wij ook verzorgen. In deze 4 dagen kan de aanvraag worden ingediend. Natuurlijk kunt u ook hotelaccommodatie door ons laten boeken.

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten (Euro 30) en annulerings- en reisverzekering en eventuele portokosten voor het versturen van het ticket naar zijn/haar huisadres. Wij raden u in ieder geval wel aan een reisverzekering voor uw gast af te sluiten. U staat immers garant voor zijn of haar verblijf. Deze reisverzekering kost  € 2,00 per dag plus poliskosten. Indien u de uitnodiging zelf naar uw kennis stuurt is het pakket € 63 goedkoper.


Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl