© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Iemand uit OekraÔne uitnodigen

champagne Oekraine.jpg

Het is vaak niet eenvoudig om uw kennis naar Nederland uit te nodigen. Daarvoor zal hij of zij een visum moeten verkrijgen op het Nederlands consulaat in Kiev. Dit kan alleen als hij of zij een geldige uitnodiging heeft. Deze uitnodiging kunt u op uw gemeentehuis (bij de afdeling bevolking) laten legaliseren. Wij zullen deze dan voor u naar ons kantoor in Kiev sturen. Dit gebeurt met expresspost. Naast de uitnodiging hebben wij ook nodig: laatste salarisstrook, kopie arbeidscontract, kopie verzekering (zie onderaan deze bladzijde) en een kopie van uw paspoort.  

De collegae van ons kantoor in Kiev nemen, nadat de uitnodiging is aangekomen, telefonisch contact met uw kennis op voor een afspraak om samen naar het Nederlands consulaat in Kiev te gaan. Het is verplicht dat hij of zij hierbij persoonlijk aanwezig is. Zodra de aanvraag akkoord wordt bevonden, zal onze collega eerst het vliegticket en vervolgens het visum afhalen. In sommige gevallen wordt de aanvraag door het consulaat doorgestuurd naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Dit kan de procedure iets vertragen. In onderling overleg worden het ticket en het paspoort met visum aan uw kennis overhandigd.  

Wij bieden u het volgende pakket aan:  

Retour Kiev Ė Amsterdam Ukraine International + Assistentie bij visumaanvraag + Verzending documenten per DHL:   € 795  

Indien u iemand voor 3 maanden wilt uitnodigen wordt er een toeslag berekend.  

Naast dit pakket kunnen wij u het volgende aanbieden:
- nachttrein (2e klas) woonplaats Ė Kiev of v.v.: € 59 per enkele reis;
- binnenlandse vlucht (ongeveer Euro 150 per enkele reis);
- transfer luchthaven Ė hotel/station/andere luchthaven of v.v.: € 45 per transfer
- hotelaccommodatie  

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten (Euro 30) en annulerings- en reisverzekering en eventuele portokosten voor het versturen van het ticket naar zijn/haar huisadres. Wij raden u in ieder geval wel aan een reisverzekering voor uw gast af te sluiten. U staat immers garant voor zijn of haar verblijf. Deze reisverzekering kost  € 2,00 per dag plus poliskosten. Indien u de uitnodiging zelf naar uw kennis stuurt is het pakket € 63 goedkoper.  

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.


Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl