© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

8-daagse internationale culturele groepsreis ServiŽ

sounds_of_balkan.jpg


ServiŽ is als vakantieland nog onontdekt. Dat neemt niet weg dat het land cultureel en landschappelijk veel te bieden heeft. Deze reis laat u kennismaken met de 2 belangrijkste steden van het land, Belgrado en Novi Sad, en met de noordelijke regio Vojvodina. Een basispakket aan excursies is inbegrepen. Daarnaast kunt u deelnemen aan optionele excursies of er voor kiezen op eigen houtje op pad te gaan.


Programma

avond.jpg

Dag 1: U vliegt naar Belgrado, waar u wordt opgehaald en naar uw hotel gebracht. 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan een cruise over de Donau inclusief diner.

Dag 2: Na het ontbijt wordt u rondgeleid door de hoofdstad van ServiŽ. 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan een Boheemse avond inclusief diner in Skadarlija, het Montmartre van Belgrado.

Dag 3: Vrije tijd om Belgrado verder te ontdekken of deelname aan een optionele excursie in de schitterende omgeving met bezoek aan de stadjes Topola en Oplenac inclusief lunch in een authentiek restaurant.

Dag 4: Vandaag kunt u kiezen uit 3 optionele excursies (lunches zijn inbegrepen): 1. Een bus-/boottocht naar de middeleeuwse burcht van Smederovo en de voormalige Romeinse stad Viminacium; 2. Bezoek aan de Romeinse opgravingen van Sremska Mitrovica, het nationale park Zasavica en het Servisch broodmuseum; 3. Bezoek aan de wereldberoemde galerie voor naÔeve kunst in Babka, het kasteel van graaf Lazar Lukac in Ecka + bootocht door schitterend natuurgebied.

Dag 5: 's Morgens wordt u rondgeleid langs de religieuze bezienswaardigheden van Belgrado. Daarna wordt u naar Krcedin in de bergen van Fruska Gora gebracht, waar de lunch wordt geserveerd op een boerderij. Vervolgens bezoekt u het 16e-eeuwse klooster Krusedol en het barokstadje Sremski Karlovci. Na een wijnproeverij wordt u afgezet bij uw hotel in Novi Sad.

Dag 6: U wordt uitgebreid rondgeleid in Novi Sad. 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan een Servisch diner op een boerderij onder begeleiding van een orkest dat muziek uit de Vojvodina ten gehore zal brengen.

Dag 7: Vandaag kunt u deelnemen aan een optionele excursie naar het traditionele dorp Backi Petrovac, bewoond door de Slovaakse minderheid, inclusief afscheidsdiner.

Dag 8: Transfer naar de luchthaven en terugvlucht.


Klik hier voor het uitgebreide dagprogramma met de optionele excursies.Reserveer

8-daagse internationale culturele groepsreis ServiŽ

Vertrekdata en prijzen 2015

Vertrekdata:

5 april 
3 mei 
7 juni
2 augustus 
6 september 

Prijzen:

€ 798,- pp

Toeslag eenpersoonskamer:
€ 130,-


Inbegrepen:
Vliegtickets, middenklasse hotels (logies en ontbijt), transfers, excursies inclusief vervoer en toegangsgelden, Engels- en Duitstalige gids.

Minimaal 4 personen.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl