© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

TransmongoliŽ

mongolia_gobiflaming_cliffs.jpg

Tot voor kort was het voor buitenlanders vrijwel onmogelijk om zelf per auto naar China te reizen; tegenwoordig zijn de regels soepeler hoewel het papierwerk tijdrovend en complex is (maar dat nemen wij u uit handen). De totale afstand van deze reis bedraagt zo'n 13.000 kilometer voornamelijk over provinciale wegen, maar ook door bijvoorbeeld de Gobi woestijn waar wegen veelal ontbreken. Onderweg overnacht u in eenvoudige hotels en in MongoliŽ in traditionele tenten (zogenaamde gers). In interessante steden zijn rustdagen gepland met de mogelijkheid voor optionele excursies. U maakt kennis met de totaal verschillende culturen van achtereenvolgens Rusland, MongoliŽ en China.


Reserveer

TransmongoliŽ

Reisdata en kosten 2018

Wij adviseren de periode mei tot en met september als meest geschikte reistijd.  

Prijsindicatie p.p. (uitgaande van 2 personen per auto)
2 auto's: prijs op aanvraag
3-5 auto's: prijs op aanvraag
5-9 auto's: prijs op aanvraag
10 of meer auto's: prijs op aanvraag

Inbegrepen
Alle overnachtingen in eenvoudige hotels en gerkampen in MongoliŽ, terugvlucht vanuit Beijing, Nederlandse reisbegeleiding bij 10 of meer teams, visa voor Rusland, MongoliŽ en China, alle documenten die nodig zijn om in China te mogen rijden.  

Niet inbegrepen

Maaltijden buiten het programma, reis en annuleringsverzekering, brandstof en tolwegen, eigen consumpties en uitgaven van persoonlijke aard, fooien e.d.  

Optioneel 
Wij kunnen het vervoer van uw auto terug vanuit China verzorgen; prijzen variŽren sterk (rond € 1.000,- per auto), plaatselijke of Nederlandse reisbegeleiding, langer verblijf in China; wij maken graag een offerte op maat


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl