© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

14-daagse internationale treinreis De Zijderoute

Man_at_Registan_-_Samarkand_-_15-10-2005.jpgPer comfortabele speciale trein kunt u de cultuurschatten ontdekken van de befaamde Zijderoute. U bezoekt Turkmenistan, Oezbekistan en Kazakstan. De begeleiding tijdens deze reis is Duitstalig.De reis begint in de moderne hoofdstad van Turkmenistan Ashgabat vanwaar u naar Merw reist, ooit een van de mooiste en grootste steden van de wereld, maar in 1221 met de grond gelijk gemaakt door de zoon van Dzjengis Khan, Toloi. Overgebleven zijn onwerkelijk lijkende gigantische muren en ruines midden in de woestijn. Vervolgens reist u Oezbekistan binnen waar u de schitterende steden Boekhara, Khiva en Samarkand bezoekt.

Na Tashkent rijdt de trein Kazakstan binnen, waar in de historische stad Turkestan o.a. het mausoleum van Khoja Ahmed Yasawi bezocht wordt. De reis wordt afgesloten in Almaty aan de voet van het Tian Shan gebergte.

De trein beschikt over een restauratiewagen die 's avonds dienst doet als bar. Er zijn vier verschillende klassen coupes in de trein.

Klik hier
voor het uitgebreide programma en de prijzen van west naar oost.

Klik hier voor het uitgebreide programma en de prijzen van oost naar west.


Reserveer

14-daagse internationale treinreis De Zijderoute


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl