© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Zenit Sint Petersburg - FC Utrecht

UEFA Europa League

IMG-20160302-WA0005_resized.jpg

Op 24 augustus speelt FC Utrecht uit tegen het sterke Russische Zenit Sint Petersburg. De thuiswedstrijd wordt op woensdag 16 augustus om 18.00 uur in de Galgenwaard gespeeld.

Om de wedstrijd van FC Utrecht in Sint Petersburg bij te wonen is het noodzakelijk om een visum voor Rusland aan te vragen! Daarvoor is een officiŽle uitnodiging nodig van een Russische reisorganisatie. Een hotelboeking alleen is NIET voldoende!

Wij kunnen een visum verzorgen. Daarvoor heeft u een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden na terugkomst geldig is. Het visum kost Eur 98,- en het duurt ruim een week voordat het visum klaar is. Zin om FC Utrecht te steunen tijdens deze moeilijke uitwedstrijd zet dan alles zo snel mogelijk in gang!

Naast het visum kunnen we ook alle andere zaken regelen zoals vlucht, transfer, hotel en eventueel excursie. De prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van boeken.

Hieronder bij download PDF treft u de aanbieding aan. U kunt hier ook van afwijken door bijvoorbeeld nog een dag langer te blijven of een ander hotel te kiezen.

U kunt op reserveer hieronder klikken en uw gegevens invullen. U zit dan nog nergens aan vast. Graag ook aangeven met hoeveel personen u reist en wat de heen- en terugreisdatum is. U wordt dan teruggebeld om alles door te spreken. Zorg dan wel dat u de paspoortgegevens, geboortedata en namen zoals vermeld in het paspoort bij de hand heeft. Het is natuurlijk ook mogelijk om op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur bij ons langs te komen aan de Wittevrouwenstraat 36.

LET OP: in verband met het verkrijgen van een visum raden we u aan zo spoedig mogelijk te boeken!!!

LET OP: beperkte beschikbaarheid voor de in de PDF genoemde prijzen. Dus ben er snel bij!


pdf-icon.gif
Reserveer

Zenit Sint Petersburg - FC Utrecht

FC Utrecht naar Rusland

Vanaf € 495,- p.p.


NL: Wittevrouwenstraat 36, 3512 CV Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 03 231 59 94
E-mail: info@eurocult.nl