© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Vliegtickets

Het boeken van de juiste vliegtickets is een ingewikkelde aangelegenheid geworden. Via internet zijn een groot aantal aanbieders beschikbaar; vaak is het ook mogelijk om direct bij de luchtvaartmaatschappij te boeken. Prijzen kunnen van dag tot dag verschillen. Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen wijzigen ook regelmatig. Wij merken vaak dat mensen in het woud van aanbieders toch een te dure of niet geschikte keuze maken. Via ons reserveringssysteem kunnen wij in 1 oogopslag alle vluchtmogelijkheden van een bepaalde dag zien, waardoor de boekingsmogelijkheden veel groter worden.

Low cost carriers vliegen nog niet vanaf Nederlandse/Belgische luchthavens naar Rusland, maar wel vanuit nabijgelegen luchthavens in Duitsland zoals DŁsseldorf en Keulen/Bonn.

Wat is nu echt de voordeligste of de voor u meest gunstige vluchtmogelijkheid? Bel ons! We kunnen dat binnen enkele minuten voor u uitzoeken! Dat verplicht u tot niets! Vaak zijn retourtickets naar Sint Petersburg en/of Moskou al mogelijk voor minder dan € 200,- inclusief taxen en toeslagen!
Wij kunnen ook binnenlandse vliegtickets verzorgen.


Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl