© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

KLM

De beste garantie voor een goede reis

U wilt genieten van een welverdiende vakantie, dus let u op de details. Zoals het KLM-'oor' dat u in de bovenhoek van de pagina's in onze gids aantreft. Aan dit 'oor' kunt u zien dat KLM en/of haar partners de vlucht van de reis op deze pagina uitvoert. Het KLM- 'oor' is de beste garantie voor een heerlijk ontspannen start van uw vakantie.


KLM algemeen

KLMtoestel.jpg

Reizen met een KLM-lijnvlucht heeft vele voordelen. U hebt een ruime keuze aan vertrekmogelijkheden dankzij de uitgebreide KLM-dienstregeling. U vliegt op aantrekkelijke tijden, met korte inchecktijden. U hoeft zich niet voor dag en dauw te melden op Schiphol. Kortom, motieven die u wellicht ook al had om voor uw zakelijke vluchten KLM te kiezen. Als u deelneemt aan het Flying Dutchman-programma, tellen de Miles van uw vakantiereis uiteraard volledig mee in uw totaalscore. Aan boord bij KLM zit u ruim en comfortabel. Alle drankjes zijn uiteraard gratis. Het cabinepersoneel serveert op de meeste vluchten smakelijke maaltijden die zijn bereid met gezonde, (dag)verse ingrediŽnten. KLM komt op intercontinentale vluchten tegemoet aan speciale dieetwensen met een keuze uit maar liefst 14 verschillende maaltijden, van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot kosjer en zoutarm. Voor haar kleinste gasten zijn er lekkere, verantwoorde baby- en kindermaaltijden. Speciale maaltijden dient u uiterlijk 48 uur voor uw vlucht via uw reisagent aan te vragen. U ziet: het KLM-'oor' in deze reisgids staat voor een reeks interessante voordelen. Het is de beste keuze voor een onbezorgde vakantie!


Inchecken

Om aan de wensen van alle reizigers tegemoet te komen, biedt KLM verschillende mogelijkheden aan om in te checken:

Internet Check-in.
Snel en eenvoudig inchecken via klm.nl vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek van uw vlucht. Deze manier van
inchecken is bedoeld voor passagiers die reizen met een e-ticket van KLM, Air France en Northwest Airlines. U print zelf uw eigen instapkaart. En kunt uw bagage voor vertrek eenvoudig inchecken bij een KLM-afgiftepunt op de luchthaven.

Selfservice check-in. 
Door gebruik te maken van de handige incheckautomaten op de luchthaven Schiphol kunt u de wachtrijen omzeilen. U voert uw frequent flyer-kaart, paspoort of creditcard in en kunt dan binnen enkele tellen uw stoel selecteren en met uw boarding pass doorlopen naar de gate.

Business Class check-in.
Balierij 10 en 11 in Vertrekhal 2 zijn speciaal gereserveerd voor alle Flying Blue Platinum-, Gold- en Silver-kaarthouders en passagiers met een World Business Class-ticket of Europe Select-ticket. Voor een snelle en persoonlijke service kunt u gebruikmaken van deze Business Class incheckbalies of van de incheckautomaten. Handig, want ze staan vlakbij de paspoortcontrole.

Lounge check-in.
Wilt u comfortabel en in alle rust inchecken? Dat kan in onze KLM Crown-lounges op Amsterdam Airport Schiphol, Houston en Toronto, en in alle Northwest WorldClub-lounges. Inchecken is tevens mogelijk in alle Northwest WorldClub-lounges en in de Air France-lounge in terminal 2D op Parijs Charles de Gaulle.


Huisdieren

Voor het vervoer van een huisdier worden altijd kosten in rekening gebracht, ongeacht of het als ruimbagage, in de cabine of als vracht reist.


Flying Blue Spaarprogramma

Tevens heeft KLM het zeer aantrekkelijke Flying Blue Spaarprogramma voor mensen die regelmatig gebruik maken van de diensten van KLM en Air France. Met deze kaart kunt u profiteren van verschillende voordelen: na het sparen van punten, mag u extra bagage meenemen, etc. U kunt zich aanmelden bij de KLM en geef dan bij elke boeking uw FB-nummer aan ons door.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl