© Powered by SiteSpirit

 
azie.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Besloten groepen
Eurocult-Lito Reizen heeft zich de laatste jaren in samenwerking met Footsteps Travel toegelegd op de organisatie van bijzondere auto- en motorreizen voor besloten groepen. Zo hebben we heel wat ervaring opgebouwd met de organisatie van reizen naar Oost-Europa en AziŽ, maar ook naar andere delen van de wereld zoals ScandinaviŽ, Latijns- en Noord-Amerika. Hier vindt u een aantal voorbeeldreizen die zowel qua duur als inhoud aangepast kunnen worden aan uw wensen.  

Wanneer u geÔnteresseerd bent in een ander soort auto-/motorreis kunnen wij ook een offerte op maat voor u maken. Hier vindt u een aantal voorbeeldreizen die zowel qua duur als inhoud aangepast kunnen worden aan uw eigen wensen. De genoemde prijzen zijn slechts indicaties; veel hangt af van uw wensen op het gebied van accommodatie, begeleiding en natuurlijk van het aantal deelnemende teams.

2009_0720Citroen_Moskou0095.jpg

28-daagse auto- of motorreis In het Spoor van de TransmongoliŽ Express

De route van deze legendarische treinreis is ook per auto of motor af te leggen. Rusland zult u vanuit het westen doorkruisen.  Na een forse tocht door  SiberiŽ rijdt u van noord naar zuid via Oelan Bator en de Gobi woestijn door MongoliŽ alvorens u met regelmatig de Grote Muur in het vizier Beijing bereikt.

40-daagse auto- of motorreis In de Sporen van Marco Polo naar China

Deze bijzondere autoreis heeft ook als reisdoel Beijing, maar volgt daarbij grotendeels de legendarische Zijderoute, zoals Marco Polo die al in de 13e eeuw heeft afgelegd. U reist o.a. door OekraÔne en Zuid-Rusland naar Centraal AziŽ. U trekt door de steppen van Kazakstan, ziet de sprookjessteden van Oezbekistan en de schitterende natuur van KirgiziŽ alvorens u in het uiterste westen China binnenrijdt.


21-daagse auto-/of motorreis Onbekend Europa

Via de Poolse steden Poznan en Krakau reist u OekraÔne binnen. U bezoekt de historische stad Lviv alvorens u in RoemeniŽ de befaamde Moldavische beschilderde kloosters kunt bezoeken. Via Belgrado reist u de Donau volgend naar Boedapest. Bratislava en Praag vormen het sluitstuk van deze afwisselende reis. 
 


21-daagse auto-/of motorreis Rondje Oostzee

Na een bezoek aan de Poolse steden Poznan en Warschau rijdt u naar de prachtige historische hoofdsteden van de Baltische Landen, Vilnius, Riga en Tallinn. Vanuit Tallinn gaat u per veerboot naar Helsinki en vandaar naar Zweden. De reis eindigt in veelzijdig Kopenhagen.

18-daagse auto-/of motorreis De Noordkaap

Vanuit GŲteborg voert deze reis door Zweden naar Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland. Vervolgens rijdt u naar de uiterste noordpunt van Europa, de Noordkaap. De terugreis volgt de schitterende Noorse kust om in het zuiden van Noorwegen af te buigen naar Oslo en te eindigen waar de reis begon: in GŲteborg.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl