© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Supportersreizen


06-03-2014 Sotsji 2014

Na urenlang surfen op internet, zonder resultaat, toch maar naar een reisbureau. Voor ons een onbekende weg, omdat wij altijd met de caravan door Europa trekken.
Vanwege goede referenties komen we terecht bij Klooster reizen in Stadskanaal. Na tig telefoontjes, het is voor hun ook geen dagelijkse klus, gaan we 3 uur later met een boeking opgewekt huiswaarts.

Op 18 februari vertrekken we. Aangekomen in Sochi staan Tom Joosten en Darina, van Eurocult-Lito reizen, op het vliegveld. Met een onverantwoord snel rijdende taxichauffeur komen we aan bij het Bereg Hotel aan de Zwarte Zee. De mensen daar staan ons al op te wachten, geeft een goed gevoel! s'Ochtends genieten we van een geweldig ontbijt. Het enigste wat ontbreekt is een glaasje jus, dat zegt genoeg (grapje). s'Avonds, na het drinken van de nodige wodka, gaan de beentjes ook nog eens van de vloer. Het bedienend personeel is geweldig! Bij ons vertrek vloeien er dan ook wederzijdse tranen.

De terugreis is een hele onderneming. Het stelt ons dan ook gerust, dat Tom en Darina van Eurocult ons vergezellen. Eerst 6 uur met de slaaptrein naar een vliegveld in Krasnodar. Tijdens deze reis leuke contacten gelegd met Russische medepassagiers. Van hier vliegen we naar Istanbul, vervolgens na 6 uur wachten, naar het einddoel Schiphol.

Mede dankzij Klooster reizen en Eurocult-Lito, is het voor ons een onvergetelijke belevenis!! Nogmaals bedankt!

Jan en Gina van Calker.  

P.s. Dit was voor ons een hele speciale reis. Onze zoon, Edwin van Calker, is bobsleepiloot en heeft  met zijn team deelgenomen aan de Olympische Spelen in Sochi.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl