© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

GeorgiŽ

mei 2019

Super reis,ongelooflijk verwend!
Dank aan onze gids Levan,chauffeur Mamuka en hun hele familie

Derk en Derry, Gea en Johan, Juul, Frank en Annemie


31-07-2017

Graag wil ik laten weten dat ik een prachtige rondreis GeorgiŽ  heb gehad (8 tot 22 juli).

Alle dagen, uren en minuten bijzonder, fijn en relaxed.

Het programma was top.

Genoten van de uitvoerende crew (familie en vrienden) onder de bezielende leiding van Levan: in hun huis, een kijkje in het leven van GeorgiŽrs.  Volop aandacht, gezelligheid, vriendschap en liefde.

Heerlijk en steeds verrassend eten, allemaal TE lekker.

Muziek en vogels waren een extra super onderdeel tijdens de reis.

Allemaal BEDANKT


Yda 


3-6-2017

Tom Joosten,

Op verzoek van Levan stuur ik je een review van onze reis naar GeorgiŽ. De conclusie kan kort en helder zijn! De reis is werkelijk een geweldige ervaring gebleken met alle lof voor Levan in zijn prachtige vaderland. Hij blijft een geÔnspireerde tourleider, die de groep reislustigen aan zich weet te binden. Uit niets blijkt dat hij het al voor de zoveelste keer doet. Overrompelend in de gastvrijheid.

Al snel voel je je betrokken bij de familie in Tbilisi, maar ook in Atsana. Alsof er een gezin ontstaan is.
Het toeval wilde, dat de deelnemers aan deze reis gretig openstonden voor alle ervaringen die Levan ons liet beleven en dat hij onvermoeibaar enthousiast bleef.

Een prachtige reis in een prachtig land. De nieuwsgierigheid naar deze reis is in alle gevallen ontstaan omdat mensen concerten van Khareba en Gogia hebben bijgewoond. De muziek bleek een belangrijke bindende factor te zijn.

Belangrijk lijkt me om mogelijke reislustigen erop te attenderen dat ze een goede fysieke conditie moeten hebben, niet verwachten dat ze in een 4-sterren hotel terecht komen en bereid zijn om elkaar 14 dagen lang te respecteren.

Nanko  en Wiebe


3-6-2017

Geachte heer Joosten,

Graag voldoen wij aan uw verzoek om een beoordeling van onze reis met Eurocult-Lito naar GeorgiŽ van 20 mei tot 3 juni 2017.

De uitvoering door Georgian Airways was in orde. Over de begeleiding door Levan Goliadze en familie in GeorgiŽ kunnen we alleen maar positief zijn: Hij probeerde het de groepsleden zoveel mogelijk naar de zin te maken in alles. Het programma werd helemaal uitgevoerd, maar hij wisselde soms bestemmingen om i.v.m. weersomstandigheden in de verschillende delen van het land. Het onderkomen bij de gastgezinnen was eenvoudig, de maaltijden met zorg bereid en voedzaam. Men deed alles om het ons aan niets te laten ontbreken.

Onze groep vormde daardoor vanaf het begin een soort familie. Dit is iets wat wij, met een heel grote reiservaring, nog nooit hadden meegemaakt.

Dat leden van de muziekgroep Khareba & Gogia meerdere malen van hun prachtige muziek lieten horen, waarbij we soms ook konden meezingen, vormt voor ons een onuitwisbare herinnering.

Wel zouden mensen die gewend zijn aan een zekere mate van luxe volgens ons erop moeten worden gewezen dat de onderkomens schoon maar eenvoudig zijn.

We willen niet nalaten u te bedanken voor de prima uitvoering van de boeking.

Met vriendelijke groeten, Ineke en Wim


3-6-2017

Beste Medewerker,

  Ik dank de organisatie Eurocult voor jullie bijdrage aan een fantastische reis naar GeorgiŽ! (20-5/3-6 ) Heel de reis werd prima verzorgd en heel attent, dat we van tevoren zo'n mooie reisgids kregen. De reis zelf werd uit de kunst begeleid door Levan Goliadze. Alles was goed: de prachtige natuur, het heerlijke eten en vooral het contact met zoveel lieve mensen. Ik hoop nog eens terug te keren naar GeorgiŽ.
  Met vriendelijke groet, Joke


3-6-2017

Geachte mevrouw /meneer,

De afgelopen twee weken was ik in GeorgiŽ en beleefde daar een fantastische reis.
Wat een bijzondere mensen, Levan en zijn familie.
We zijn tot en met verwend en omringd met alle zorg en aandacht. Het was in ťťn woord geweldig!!
Het land met al zijn verschillende facetten is zeer de moeite waard, maar zeker ook de mensen die we ontmoet hebben.
Het zou fantastisch zijn als dit nog meer gepromoot zou worden. Wij doen het zeker, doet u het ook?
Ik wil nog wel opmerken dat over de formulering van de fooi voor de familie enige verwarring is ontstaan.
Sommigen dachten dat aan ieder familielid € 75,ó fooi gegeven moest worden. We hebben het als groep opgelost, maar mijn advies aan u zou zijn om duidelijker te formuleren wat de bedoeling is.

Dank voor alle verdere informatie,

Met vriendelijke groeten,
Hilda


18-05-2017

Beste heer Joosten,

Langs deze weg wil ik u nog bedanken voor de geweldige reis / vakantie die wij van 29 april tot 8 mei hebben gemaakt naar GeorgiŽ.

De verzorging door Levan en zijn familie, de wijze waarop hij onze gids was, de vele bezienswaardigheden, de prachtige natuur en natuurlijk de muziek maakten de vakantie tot een groot succes.
Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groet, Pieter G.


07-10-2015

Beste mensen van Eurocult,

In september zijn mijn vrouw en ik mee geweest op de GeorgiŽ-reis. Het
was een schitterende ervaring. Gastheer Levan heeft met zijn collega's
en familieleden ons op een voortreffelijke manier met het land laten
kennismaken. Het programma was boeiend en afwisselend, de gastvrijheid
groot en het eten (en de wijn!) heerlijk. Deze reis is echt een aanrader!

Dick V.


05-10-2015

Beste medewerker van Eurocult,

Nadat wij via Eurocult een de natuur/cultuurreis naar Georgie hebben geboekt wil ik via deze weg laten weten dat wij heel erg hebben genoten.

Te gast bij de familie Goliadze is geweldig. De hele familie (vrienden en medezangers) staat voor je klaar om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het programma is gevarieerd en Levan levert graag iets extra's. Maja kan geweldig koken waardoor je iedere dag weer geniet van lekkere Georgische gerechten. We gaan graag nog een keer terug.

Ik was dan ook niet verrast toen ik vanmorgen zag dat ťťn van de reizen in 2016 al is volgeboekt.

Met vriendelijke groet,
Peter L. en Adi de K.
 


09-06-2015

Goedendag,

Even een mailtje om u te laten weten dat onze reis naar Georgie en met name Swaneti ons zeer goed is bevallen.
Het was prachtig, en alles is zeer spoedig verlopen
Het was een feest om te reizen met Levan Goliadze, altijd optimistisch, zeer klantvriendelijk. Heerlijk eten, prachtige muziek, kortom, een heerlijke reis, die ik zeer zeker aan anderen kan aanbevelen...

Met vriendelijke groet,

Tonny en Peter
Rietje


11-06-2013

Beste Jan, Edward,

Wil graag even melden dat we zeer tevreden zijn over de door jullie aangeboden reis ... Goede chauffeur Gotcha , goede en gelukkig ook zeer flexibele gids Nino, effectief bemiddelende reisorganisatie bij gebroken arm .... leuk land, leuke mensen, vrijwel geen klachten over hotels etc.  Vaak hoop herrie in de restaurants met life-muziek ... maar goed ...
Dank jullie,

groet,

Jak


17-05-2013

Dag Edward,
 
Van 26 februari - 3 maart hebben we als koor Caucasica een prachtige reis gemaakt naar GeorgiŽ. Levan, onze reisleider, verzorgde een viertal optredens, in een kerk, life voor de televisie, voor jonge zwerfkinderen en voor meervoudig gehandicapte jongeren. Fantastische en ook ontroerende ontmoetingen! En een goede kennismaking met de mensen van dit land. Levan heeft ons tevens de kleurrijke cultuur en natuur van GeorgiŽ laten zien op verschillende trips. Al met al een 'drukke', erg boeiende week.
Met dank ook aan de goede reisorganisatie van Eurocult.
 
Vriendelijke groet,
Harry van Velsen.   


27-09-2012

Brief Eurocult.

Betreft reis Georgie d.d. 06 sept.
t.a.v. Edward

Hallo Edward,

Wij zijn weer terug van onze 15 daagse reis naar Georgie en we willen je graag een indruk geven van onze ervaringen.

De vlucht met UAI is goed bevallen, heenreis  rustige vlucht, aardig personeel, gratis hapje en drankje, transfer in Kiev zonder problemen, aankomst  en douane in Tbilisi en ontmoeting met Levan, alles duidelijk . Terugreis wel erg lange tijd wachten in Kiev

De gastadressen met hun familie: ontzettend gastvrij, vriendelijk, bescheiden, niets was ze te veel  en we hebben erg genoten van deze voor ons ongekende gastvrijheid.

Onze gastheer /reisleider Levan: Wat een bijzondere man!

Het programma zit goed in elkaar. Afwisselende dagen en ook enerzijds een verblijf in de stad (Tbilisi en anderzijds een verblijf in de bergen is een leuke afwisseling. Elke dag is er wat en onze reisleider gaat flexibel (dagen omwisselen) en enthousiast met het programma om. Kerken, kloosters, roofvogels, stad, badplaats en dorpje; van alles. Ook het rijden over zeer slechte wegen is een bijzondere ervaring en daar blijkt ca 80% van de auto's een Lada te zijn. Iedere dag is er programma, maar het wordt wel op een rustige en niet te drukke manier uitgevoerd. Prima geregeld.

Samenvatting:
Wat een fantastische reis, wat een prachtig land , met zijn lieve mensen, oude kloosters, afwisselende landschappen, ontroerende zangers en wat een super mogelijkheid om met deze mensen, Levan en zijn familie, kennis te maken met dit land: GEORGIE. Juist de combinatie van dit voor ons vreemde land met de manier waarop deze reis georganiseerd is maakt deze reis juist zo bijzonder.

Natuurlijk zullen wij de volgende maand, wanneer Levan met zijn Khareba  ensemble het noorden van ons land bezoekt en op diverse plaatsen optreedt zijn  concert bezoeken en we zullen daar waar dit zo uitkomt graag deze fantastische reis aanbevelen.

Paul & Greetje Herwig


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl