© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Rusland


12-05-2014

Dear Madam, dear Julia,
 
We have been very satisfied with your guiding us during five different tours in Moscow in the last week. You are very competent and professionally experienced with the museums such as Bordino, Kuskovo, Tretiakov, Novodevichi convent, St-Basil’s Cathedral. We also appreciate your sympathetic understanding in front of our wishes. We are open for further suggestions as we plan a new stay in Moscow in the future.  

Best wishes and kind regards,

Maggy and Andre Roelants
Belgium


10-09-2013

Dag Martine,

Wij hebben het in ťťn woord geweldig gehad. De hotels zaten op een schitterende locatie, het personeel was zeer behulpzaam en de kamers waren groot met goede bedden en schoon sanitair. Intourist had alles perfect georganiseerd. De chauffeur stond keurig te wachten bij de luchthaven, de gidsen waren precies op tijd en spraken goed Engels.
Toen wij met de trein naar St. Petersburg gingen werd er via de mobiele telefoon doorgegeven op welk perron we moesten zijn. De chauffeur die ons naar het vliegveld van St. Petersburg moest brengen kwam zeer ruim op tijd omdat hij bang was dat er files zouden zijn waardoor wij niet op tijd op de luchthaven zouden komen.Ook over de chauffeur en de gidsen in Sint Petersburg zijn we zeer tevreden. Het heeft ťťn dag geregend in Moskou en voor de rest was het mooi weer. Het programma was zeer interessant en als we er zelf op uit gingen was er altijd wel iemand die je de weg wees als je iets niet kon vinden.
Kortom een perfecte reis en als we weer plannen hebben het volgend jaar komen we zeker weer bij jullie uit.

Groetjes,

HelŤne Verheij


06-08-2013

Beste Edward,

We willen jullie reisbureau nog hartelijk bedanken voor de fantastische reis die wij in mei naar St Petersburg hebben gemaakt. De gids was prima en het vervoer met de minibusjes erg fijn. Vooral ook mijn ouders hebben genoten van het programma.

We hopen misschien in de toekomst nog van jullie organisatie gebruik te maken,

Met vriendelijke groeten,
Renťe van Oosterhout.


16-10-2012

Geachte heer Hulst,

Na terugkeer uit St. Petersburg wil ik u graag laten weten, dat de reis van mijn vrouw, zonen en mijzelf geheel is verlopen, zoals met u was afgesproken. De chauffeurs en de gids van NIKA Tours waren steeds stipt op tijd. De gids Victoria sprak uitstekend Engels en was zeer goed op de hoogte van de bezienswaardigheden, land, cultuur en alle andere aspecten die een reis interessant maken. Zij kon er boeiend over vertellen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Het elektronisch bepreken en betalen van plaatsen in het Mariinsky Theater rechtstreeks op de Engelstalige website van het theater en het afhalen van de toegangskaarten verliep zonder problemen en wij hebben genoten van de opera Aida.  

Met vriendelijke groeten,

Mr. O.W.C. (Onno) Hattinga van 't Sant


25-09-2012

Geachte,

Betreft: Reis met factuur 002658001

Wij wensen U te laten weten dat de reis zeer goed  verlopen is. We hebben er echt van genoten. De service door U geboden (hotels, afhalen door persoon en taxivervoer, de bestelde gidsen) alles was vriendelijk, op tijd en heel correct. De nodige documenten waren steeds op tijd in ons bezit, de kamers die we kregen waren steeds prachtig in orde met ook een prima uitzicht. Wij konden het natuurlijk reeds vermoeden daar ook onze reis met Uw organisatie naar de Baltische hoofdsteden voortreffelijk in orde was. Wij blijven graag in de toekomst op uw firma vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
Jean-Paul en Mia De Roey-De Witte


12-04-2012

Beste Jan,

Intussen ben ik alweer een dag of drie terug in eigen land. De reis was geweldig en we zijn dan ook heel blij met al jullie regelingen. De hotels waren goed. Vooral het eten (buffetvorm) in hotel Gamma verdient aanbeveling. Ook de goede ligging nabij station (Kazan) en metrohalte (Moskou) was uitstekend. De twee jonge gidsen (Katja in Kazan en Darja in Moskou) waren op post en leverden uitstekend werk, in heel goed Engels. De reizigers (mezelf incluis) konden appreciŽren dat ze veel informatie gaven, maar dat ze niet alles bloedserieus namen. Zeker met Darja viel er al eens wat te lachen. Zij kon al die cijfers en heldendaden relativeren en wist ons leuke anekdotes te vertellen. De gids van vorig jaar te Sint-Petersburg vond naar verluidt (ik was er zelf niet bij toen, maar cursisten vertelden het me) bijna alles te Sint-Petersburg welgemeend echt het beste en mooiste ter wereld, maar dat was misschien mede te wijten aan het feit dat ze een stuk ouder was en in het communisme was opgegroeid.

De treincoupťs waren nu toch per vier (anders dan op de elektronische tickets vermeld), wat ik uiteindelijk goed vond, wat dat is gezelliger. Maar het was dus wel een verrassing (iets tevoren had ik de deelnemers verwittigd dat het nu blijkbaar per twee was).

Nog een bedenking: in Moskou hebben we tijdens de excursies en op weg naar de luchthaven alles bij elkaar werkelijk VEEL te lang in de file gestaan. Daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen en evenmin valt Darja en de buschauffeur hierover iets te verwijten. Vele deelnemers (en ikzelf) vonden echter dat de gids ons beter met de metro (en een stuk te voet) naar de excursiebestemmingen had kunnen loodsen. Zelfs de trip naar de luchthaven had onder begeleiding via metro en trein naar Domodedovo gekund. Dat zou ons dan een (dik) uur hebben gekost in plaats van de twee en een half uur (!) dat we nu in de file stonden. Gelukkig had Darja dat voorzien en zijn we bijtijds uit het hotel vertrokken. Een minpunt van die voorgestelde alternatieve aanpak is dat oudere mensen uiteraard niet zo lang kunnen stappen en ondanks de file wellicht toch het comfort van een bus zouden verkiezen boven het gedoe in de metro...

Hoe dan ook, het was een zeer goed geregelde en aangename reis. Dank voor het vele werk en hopelijk krijgt dit een vervolg!
Michel


07-09-2010

Dag heer Hulst,

Mag ik u het adres toezenden van het verslag van de reis die wij met Eurocult-Lito van 7 tm 14 augustus j.l. maakten naar Moskou en St. Petersburg? Dat adres is: http://www.elsentoine.com/stedentrips/moskou2010/    

Met vriendelijke groet, Toine van Eijk, Harmelen


Wolga cruise 06-09-2010

TER ATTENTIE VAN DE HEER HULST.
 
Geachte Heer Hulst,
 
De river cruise over de Wolga was een succes en ik ben U dankbaar voor de geboden hulp bij de organisatie. Het was duur maar de moeite waard.
De deelnemers zijn zeer goed opgevangen en begeleid door Lernidee. De chef van die organisatie, de Heer Engberding, heeft een deel van de reis, die hij kennelijk als een soort proef beschouwde, meegemaakt en hij had mij gevraagd hem mijn opmerkingen te laten weten. Dat heb ik gedaan.
De leiding van de cruise was uitstekend en wij werden met zorg omringd. Het enige, maar grote, nadeel was de hitte op en van de boot, waar de temperatuurregeling totaal niet klopte : het was er bij voortduring veel te warm, ja heet.
Het gezelschap bestond uit Duitsers, Oostenrijkers, Zwitsers en ons. Het was een gezellige reis, die zeer goed verzorgd was. Als Lernidee les getrokken heeft over de boot, gaat zij daar een mooie toekomst tegemoet.
Dank voor de begeleiding bij de organisatie en veel succes in de toekomst. 
 
Met vriendelijke groeten, Adriaan Slingerland.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl