© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Cruise Moskou-St.Petersburg

Juni 2019

Dag Tom,
Wij zijn zeer tevreden met Uw organisatie - vooral de gids Arjen - het schip en het personeel.
Een aanrader voor onze vrienden.

Oprechte groeten, Armand


20 augustus 2017

Geachte lezer,
 
Ben al weer even thuis van een mooie bootreis met vertrek op 25 juli tot 5 aug. 2017, wil u laten weten dat ik er heel erg van heb genoten.
 
Van te voren heb ik gemopperd dat er zoveel gedaan moest worden om de nodige papieren in orde te krijgen maar het was alleszins de moeite waard.      
 
Het weer zat ons tot aan St. Petersburg geweldig mee, een goede reisleider (Arjen Roodvoets, redactie), en aan boord deed ook iedereen z'n best om het de passagiers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een goede verzorging op alles. En natuurlijk al het moois dat je onderweg te zien krijgt en meemaakt.
 
Kortom een heel tevreden klant, het is echt een aanrader.
 
mevr. E. G. Koning


26 juli 2017

Geachte Redactie,

Vorige week zijn wij thuis gekomen van een prachtige cultuurreis die geheel door Eurocult werd verzorgd. Onze reisleidster was Natalya Groos, een zeer bevlogen en deskundige vrouw.

De reis was goed georganiseerd, alle gedoe rond reisdocumenten zoals Visum goed door jullie afgehandeld en in 1 keer gevlogen van Schiphol naar Moskou zonder tussenstop.

Ons gezelschap bestond uit 10 personen, de accommodatie aan boord van MS Fedin was goed met ruimte voor ca 110 hutten. Natuurlijk mag je een riviercruiseboot in Rusland niet vergelijken met een modern Zee Cruiseschip met duizenden passagiers.

Maar de persoonlijke aandacht van de bemanning was uitstekend, alles werd goed onderhouden, de hutten waren en bleven schoon, maar wel iets te krap en de badkamer is kleiner dan in onze camper. Wel regelmatig schoon linnengoed etc.

Het eten was gevarieerd, elke dag 3 of 4 gangen menu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Entertainment aan boord was voldoende, maar ook enkele bars waar je een boek kon lezen zonder gestoord te worden

De excursies waren veelal inclusief de benodigde transfers per bus, entrees in de musea en lokale gidsen die NL door onze reisleidster werden getolkt. Het cultuur aanbod was meer dan genoeg, zeker ook geÔnspireerd door de extra lezingen aan boord over Rusland door Natalya. We hebben op deze wijze werkelijk genoten van Rusland, ons nooit onveilig of bedonderd gevoeld , bijna gepamperd door Natalya die ons het echt naar de zin wilde maken en als geboren Russin ons veel heeft geleerd van dit prachtige land met zijn vele bezienswaardigheden, zijn woelige geschiedenis in de Tsarentijd en een blik gaf in de ziel van de gemiddelde Rus.

Al met al een uiterst geslaagde reis, veel Value for Money en een aanrader voor een ieder die meer wil weten van Rusland dan de terrasjes in Moskou etc.

Nogmaals met veel dank aan Natalya, je bent verdomd goed.

Met vriendelijke groet,

Frans


25 juli 2017

goede morgen Tom en de anderen,

We zijn al een week terug van de fantastische reis naar Rusland, de Wolgacruise van 4 juli met als gids Natalya; het was een fantastische reis met een uitstekende gids en we hebben enorm veel geleerd, gezien en genoten! Hartelijk dank voor jullie als organisatie en vooral voor de gids Natalya, die werkelijk een topper is! Een aanrader is deze reis en we zullen zeker aan anderen jullie organisatie aanbevelen.
Groetjes van Jef en Edith.


25 juli 2017

goedemorgen,

Van 4 t/m 21 juli 2017 maakten wij uw 12-daagse riviercruise in Rusland. Wij willen u en de plaatselijke rederij complimenteren met de organisatie. Wat het programma betreft: alles klopte en was goed geregeld. Dat wij helaas door mist Kizhi niet bereikt en gezien hebben, is overmacht.

Het schip K. Fedin is keurig onderhouden en schoon. De hutten zijn wel echt klein, maar alles is aanwezig. Het ontbijtbuffet en de keuzemenu's voor lunch en diner zijn prima in orde, en de georganiseerde activiteiten aan boord zijn leuk.


Wij hebben een leerzame, leuke en verrijkende reis gehad. Daarbij moet absoluut de rol van Nataliya Groos als reisleidster vermeld worden. Dat is een pareltje voor uw organisatie. Vriendelijk, behulpzaam, enthousiast, doortastend in de begeleiding, maar ook haar lezingen aan boord voegden toe. Wij hebben van haar en de reis genoten.


Nog een tip voor uw website: daar staan wel hele oude reisverslagen van deze riviercruise op. PotentiŽle klanten zouden de indruk kunnen krijgen dat deze cruises niet meer uitgevoerd worden, of dat er in recentere jaren geen goede recensies meer gegeven zijn. Dat zou toch jammer zijn. Verder verdient het o.i. aanbeveling te vermelden dat je voor deze reis toch wel goed ter been moet zijn.

Met vriendelijke groeten,
Esther


24 juli 2017

Geachte heer/mevrouw,

Afgelopen zaterdag zijn we teruggekeerd van een FANTASTISCHE reis per schip van Moskou naar Petersburg. De inbreng en begeleiding van reisleidster Nataliya Groos was fantastisch. Enorme stroom van informatie, zeer betrokken bij het wel en wee van de groep en zeer inspirerend. Een ongekende energie en een enorme bedrevenheid in multi-tasking.

Maar ook de organisatie op het schip, de vriendelijkheid van het personeel en het bijzondere lekkere en zeer afwisselend eten aan boord droegen mede bij aan het welslagen van deze reis. We hebben heel veel gezien van dit stukje land en door de inbreng van Nataliya veel inzicht gekregen in het Russische leven. Ons reisbureau (Pelikaanreizen in Prinsenbeek) hebben wij laten weten dat deze reis door Eurocult best gepromoot mag worden en daarbij mogen wij als referentie gebruikt worden. Eťn mager puntje betreft de grootte en comfort van de hut; maar gewend aan een caravan kon je er uiteindelijk goed slapen en douchen.

Kortom een GEWELDIGE reis die nog lang in onze herinnering zal blijven.

Succes met uw reisorganisatie.

Gť en Petra, Prinsenbeek


07-07-2014

Betreft: Reisleiding rivier cruis Moskou Ė St. Petersburg van 24 juni-5 juli 2014

Geachte dame/ heer,

Bij deze bericht ik graag over onze ervaring met uw reisleidster mevrouw Nataliya Groos ook in de overtuiging dat ik de mening van de reisgroep hier weergeef.
Mevrouw Nataliya Groos  heeft ons gedurende de busritten en in voorlichtingsavonden op het schip steeds boeiend over Rusland, volk en geschiedenis informeert. Met organisatorische vragen en hulpdiensten zoals assistentie bij geld uit automaten, stond zij altijd voor iedereen klaar. Zelfs bij het ontbijt, lunch en avondeten ging zij ten koste van haar eigen etenstijd de tafels van de gasten af met vragen naar het welbevinden van de gasten en hulp bij e.v.t. problemen zoals gezondheid.
Haar uiterst sympathieke verschijning en optreden en niet als laatst te noemen verantwoordelijkheidsgevoel en de daaruit resulterende verlangen naar discipline in de groep was duidelijk kenbaar maar niet onaangenaam.
Wij zien haar, na  eerder gemaakte positieve ervaring met uw reisonderneming in 2011 (privť reis door Indochina met eigen gidsen en chauffeurs) als een uiterst waardige representant van uw reisorganisatie en overwegen met Eurocult-Lito in de toekomst meerdere interessante reizen te mogen beleven.

Met vriendelijke groet
M.P.Khouw


17-06-2014

Beste mensen van Eurocult,

Graag wil ik jullie bedanken voor een schitterende riviercruise  van 3 tm 14 juni. Al met al een redelijk intensieve trip, vooral als je zoals wij deelneemt aan de facultatieve excursies waar mogelijk. Een belangrijke factor voor het slagen van de reis was zeker onze reisleidster Nataliya Groos. Onvermoeibaar en altijd bereid om onze vragen zeer kundig en vanuit eigen ervaringen te beantwoorden. De reis zelf heeft alles gebracht waar we op hadden gehoopt met nog een aantal extra verrassingen. De verzorging op de boot was perfect met een zeer service gedreven bemanning.
We zullen deze reis zeker verder aanbevelen.

Marie-Jose en Peter van Aken


18-06-2013

Beste Medewerkers van Eurocult,

Wij wilden jullie even laten weten dat onze afgelopen vakantie fantastisch was.
Wat een kei van een reisleidster in de persoon van Hilde van Vlaanderen hebben
jullie. Zij heeft haar kennis en liefde voor Rusland ons met veel vuur en verve
meegegeven.
Ook nog even onze dank voor het tijdig ontvangen van onze paspoorten.

Wij hopen in de toekomst nog eens een van jullie mooie reizen te maken.

Met vriendelijke groet,
Onno en Hanneke Dekker


29-05-2013

Wij zijn zeer te spreken over de uitgebreide achtergrond informatie over de geschiedenis van Rusland, de taal , de bezienswaardigheden, gewoontes etc. Dit alles is voornamelijk te danken aan onze uitstekende reisleidster Hilde van Vlaanderen die werkelijk op iedere vraag een antwoord had. Ook de meeste plaatselijke gidsen waren prima. Het hele programma verliep precies zoals in de brochure was aangegeven.
Een minpunt waar misschien eens de aandacht op gevestigd kan worden: er zijn passagiers ( met name een grote groep Amerikanen) die absoluut geen rekening houden met het feit dat er op normale tijden ( tussen 12 en 7 ) mensen willen slapen. Zeer luid pratend en lachend lopen ze langs je hut of gaan om half 7 vast in de rij staan als de ontbijtzaal om 7 uur open gaat. Het zou zo simpel zijn om stiltetijden veel duidelijker aan te geven ,misschien ook nog extra met overal bordjes voor hen die een bord voor hun hoofd hebben........
Voor de rest niets dan lof voor deze reis waar we nog lang van zullen nagenieten.

Joop en Lineke Mooij


19-06-2011

Mijne heren,
 
Op 5 juni j.l. begon mijn droomreis naar Moskou en St.Petersburg onder leiding van Natalya Croos.
 
Mijn droom is uitgekomen, wat was dit verschrikkelijk mooi, heb er eigenlijk geen woorden voor.
Het is niet in woorden uit te drukken wat Natalya presteerde, de groep bij elkaar hield, dingen vertelde, regelde en constant aanwezig was.Haar warme gevoel voor haar vaderland straalde ze uit!
 
Jullie reisorganisatie zal ik bij iedereen aanbevelen, nogmaals duizendmaal dank voor alle goede service!!  

Met vriendelijke groeten,   Ank Meijer


20-09-2010

Kortgeleden heb ik een 10 daagse reis naar Moskou en St Petersburg gemaakt op de Ms Furmanov. Deze reis is me zeer goed bevallen. Ik zou graag het in uw brochure aangeboden boek ontvangen als aandenken aan deze interessante vacantie. Hoogachtend, E Story-Peschar


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl