© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Rondreis Wit-Rusland

Wit-Rusland is geen voor de hand liggende toeristische bestemming, maar dat maakt het land juist zo interessant voor de echte reiziger. Binnen Europa kunt u hier nog echt op ontdekkingsreis.

We maken graag een rondreis op maat voor u langs interessante plekken in Wit-Rusland. Hieronder vindt u een voorbeeld van een dergelijke reis.


Voorbeeldprogramma

troitskoe.jpg

Dag 1: Vlucht naar Minsk; transfer naar uw hotel. U verblijft in een centraal gelegen middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt.

Dag 2: Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een uitgebreide stadsbezichtiging onder leiding van een professionele Engelstalige gids.

Dag 3: Transfer naar het station vanwaar u in rond 5 uur naar Vitebsk reist in het noordoosten van het land. Transfer naar uw hotel***.

Dag 4: Excursie door de historische stad inclusief bezoek aan het geboortehuis van de schilder Marc Chagall.

Dag 5: Transfer naar het station voor de treinreis naar Gomel (rond 7 uur) in het zuidoosten van het land. Transfer naar uw hotel***.

Dag 6: Excursie Gomel, na Minsk de grootste stad van Wit-Rusland.

Dag 7: Transfer naar het station. Trein terug naar Minsk (rond 5 uur). Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.


Reserveer

Rondreis Wit-Rusland

Om Wit-Rusland te kunnen bezoeken is een visum nodig. Een visum kan aangevraagd worden op basis van een zogenaamde uitnodiging of een privť contact. Wij kunnen zowel uitnodiging als visum voor u verzorgen.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl