© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Maatwerk Reizen

Winterpalies.jpg

Steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om individueel naar Rusland te reizen. Dat kan zijn voor zaken, als toerist of om bijvoorbeeld vrienden te bezoeken. In al die gevallen kunnen wij u helpen om uw reis samen te stellen, want dat is niet altijd even eenvoudig. Wanneer u bijvoorbeeld via internet een hotel reserveert is het maar zeer de vraag of u ook de juiste papieren krijgt om uw visum te regelen. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen en meestal bent u via ons voordeliger uit. Wij maken graag een offerte op maat.

Zo'n individuele reis is over het algemeen opgebouwd uit verschillende onderdelen waarover u hieronder meer informatie aantreft.


Vliegtickets

Het boeken van de juiste vliegtickets is een ingewikkelde aangelegenheid geworden. Via internet zijn veel aanbieders beschikbaar; prijzen kunnen van dag tot dag verschillen. Wij merken vaak dat mensen in het woud van aanbieders toch een foute  keuze maken. Via ons reserveringssysteem kunnen wij in 1 oogopslag alle vluchtmogelijkheden zien. Ook low cost carriers bieden wij aan vanaf nabijgelegen luchthavens als DŁsseldorf en Keulen/Bonn.


Hotels/hostels

Het aanbod aan hotels in Rusland is enorm. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Tevens kunnen we in veel Russische steden hostels verzorgen. U kunt voordeliger naar Rusland reizen, wanneer u in hostels verblijft. Wij werken samen met diverse prima centraal gelegen hostels in Moskou en Sint Petersburg, maar ook in diverse andere Russische steden.
De prijzen van een hostel liggen rond € 20,- / € 25,- per persoon voor een overnachting op een slaapzaal.

In Moskou en Sint Petersburg hebben wij hotels geselecteerd met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het betreft goede middenklasse hotels met veel faciliteiten.
Via deze link kunt u ook online reserveringen maken in hotels in heel Rusland. Wij garanderen dat u daarbij de juiste papieren krijgt voor uw visumaanvraag.


Binnenlandse treinkaartjes en vliegtickets, transfers

Op aanvraag kunnen we binnenlandse treinkaartjes en vliegtickets verzorgen. Een treinkaartje van Moskou naar Sint Petersburg (of omgekeerd) kost vanaf:
3e klas: € 49,-
2e klas: € 89,-
1e klas: € 175,-

Andere treinen vindt u hier.

Met een transfer koop je gemak. Op het vliegveld staat bij aankomst iemand klaar met een bordje met uw naam erop die u naar het hotel brengt (of omgekeerd). De tarieven gelden per auto (maximaal 2 personen + bagage)
Moskou: € 59,-
Sint Petersburg: € 59,-
Andere steden op aanvraag.


Excursies

Onze excursies zijn individuele excursies; er sluiten dus geen andere mensen aan. Vervoer, begeleiding door een professionele gids en toegangsgelden zijn inbegrepen.

Excursies Moskou

Excursies Sint Petersburg

Excursies overig Rusland


Visum

Voor Rusland is een visum nodig. Wij kunnen dat voor u regelen. De kosten bedragen € 98,-. Wat u nodig heeft voor het aanvragen van een visum voor Rusland vindt u hier.Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl