© Powered by SiteSpirit

 
azie.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

City-trip Minsk

Wit-Rusland is geen voor de hand liggende toeristische bestemming, maar dat maakt het land juist zo interessant voor de echte reiziger. We maken graag een offerte voor een rondreis op maat langs interessante plekken in Wit-Rusland.

Minsk is een bijzonder interessante stad met brede boulevards en veel parken. Historisch is er ook nog genoeg te zien en de stad kent een bruisend uitgaansleven. Verder is de oude sovjetsfeer in Wit-Rusland nog puur aanwezig.
Bij de city-trip Minsk verblijft u in een centraal gelegen middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt. Ook het visum wordt geregeld. Transfers en excursies kunnen eveneens verzorgd worden.


kerk-nevsky.jpg

4 dagen Minsk: € 449,-
(toeslag eenpersoonskamer: € 89,-)

Voorbeeld programma:
Dag 1: Vlucht naar Minsk
Dag 1-4: Verblijf 3 nachten in middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt
Dag 4: Terugvlucht

Optioneel
Transfer € 55,- per auto (max. 2 personen + bagage); stadsbezichtiging met professionele Engelstalige gids: € 49,- p.p. (bij 2 personen)

Inbegrepen
Retourvluchten vanaf Amsterdam, Brussel of DŁsseldorf; verblijf in middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt; visumsupport letter.


Reserveer

City-trip Minsk

Om Wit-Rusland te kunnen bezoeken is een visum nodig. Een visum kan aangevraagd worden op basis van een zogenaamde uitnodiging of een privť contact. Wij kunnen zowel uitnodiging als visum voor u verzorgen. Klik hier voor meer informatie.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl