© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

22-daagse reis TransmongoliŽ-Express De Luxe: € 3.895,-

Dit is een voorbeeld van een individuele reis waarbij u vliegt met KLM, overnacht in goede hotels (meestal vier sterren) en in 2ps. coupťs in de trein verblijft.
De belangrijkste zaken zijn geregeld. U vliegt met KLM naar Moskou waar u wordt opgewacht op de luchthaven en naar uw hotel gebracht. Ook de rest van de reis wordt het vervoer steeds verzorgd. U overnacht in prima hotels op basis van logies en ontbijt. Ook zijn diverse privť-excursies inbegrepen onder leiding van professionele Engelstalige gidsen. In MongoliŽ overnacht u 2 nachten in ťťn van de betere ger kampen van het land en 1 nacht in ťťn van de beste hotels van Oelan Bator. Op de laatste dag wordt u naar de luchthaven van Beijing gebracht vanwaar u weer huiswaarts vliegt.

Bent u dus wat meer gesteld op privacy en goede hotels en geeft u de voorkeur aan rechtstreekse vluchten dan is deze reis geschikt voor u.

kaartjeSiberie.jpg

Programma

Pavillion (8).jpg

Dag 1-4: U vliegt met KLM naar Moskou waar u drie nachten verblijft. Op de luchthaven staat een auto met chauffeur klaar om u naar het hotel te brengen.
Op dag 2 maakt u een uitgebreide stadsrondrit door Moskou en bezoekt u 's middags het Rode Plein en het Kremlin. Op dag 3 bent u vrij om de stad op eigen houtje verder te verkennen.

Dag 4Ė5: In de loop van dag 4 stapt u op de trein die u in ruim ťťn etmaal naar Jekaterinburg brengt.

Dag 5-7: Op het station wordt u opgewacht en vervolgens naar uw hotel in het centrum gebracht. De volgende dag wordt u na het ontbijt opgehaald voor een rondleiding door Jekaterinburg. Op dag 7 brengt de chauffeur u weer naar het station vanwaar de trein naar Irkoetsk vertrekt.

Dag 7-10: In ruim twee etmalen brengt de trein u naar Irkoetsk, ťťn van de oudste en interessantste Siberische steden.

Dag 10-13: U bezichtigt deze fascinerende stad met een gids, maar verblijft aan het 70 kilometer verderop gelegen Baikalmeer. Hier kunt u wandelen, een boottocht maken en genieten van het schitterende landschap. Op dag 12 reist u terug naar Irkoetsk voor een laatste overnachting.

Dag 13-14: In de ochtend stapt u weer in de trein die u na een etmaal afzet in een compleet andere wereld: MongoliŽ.


1747.jpg

Dag 14Ė17: Het deel van de reis in MongoliŽ is op basis van vol pension. Na aankomst wordt u naar het Terelj Nationaal Park gebracht (rond 70 km.) met onderweg stops bij Turtle Rock en de boeddhistische Arayabal tempel. U verblijft 1 nacht in een ger (traditionele tent) in ťťn van de beste ger kampen van het land. De lokale Engelstalige gids brengt u naar een nomaden familie waar u ook 1 nacht doorbrengt. Hier wordt een traditionele Mongoolse lunch voorgeschoteld. Terug in Oelan Bator staat een excursie op het programma naar het indrukwekkende Gandan klooster en het Bogd Gegen Winterpaleis. U neemt afscheid van MongoliŽ met een diner in de stad. De laatste nacht verblijft u in een prima hotel.

Dag 17Ė18: Na een nacht in de trein komt u aan in Beijing.

Dag 18Ė22: U verblijft vier nachten in de Chinese hoofdstad. U bezoekt onder leiding van een professionele Engelstalige Chinese gids het Plein van de Hemelse Vrede met de Verboden Stad en u maakt een dagtocht inclusief lunch naar de Chinese Muur, Ming Tomben en Sacred Road. Dag 21 is vrij en op de laatste dag wordt u naar de luchthaven vervoerd voor de terugvlucht met KLM.


Reserveer

22-daagse reis TransmongoliŽ-Express De Luxe: € 3.895,-

train_aankomst_ub.jpg

Prijs 2020

Vertrek: elke dinsdag en donderdag
Prijs : € 3.895,- (1 ps.toeslag op aanvraag)

Inbegrepen
Vlucht naar Moskou en terug uit Beijing met KLM, trein Moskou-Beijing op basis van logies in 2ps. coupťs; overnachtingen in goede (meestal 4 sterren) hotels op basis van logies en ontbijt in 2ps.-kamers + in MongoliŽ 2 nachten in gers en 1 nacht in een hotel op basis van vol pension; genoemde excursies onder leiding van professionele Engelstalige plaatselijke gidsen inclusief toegangsgelden; transfers.

Niet inbegrepen
Visa (kunnen door ons verzorgd worden voor € 349,- voor Rusland, MongoliŽ en China), eventuele verzekeringen.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl