© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Maatwerk reizen


Steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om individueel naar OekraÔne te reizen. Dat kan zijn voor zaken, als toerist of om bijvoorbeeld vrienden te bezoeken. In al die gevallen kunnen wij u helpen om uw reis samen te stellen, want dat is niet altijd even eenvoudig. Wanneer u bijvoorbeeld via internet een hotel reserveert is het soms de vraag of u ook echt terecht kunt. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen en meestal bent u via ons voordeliger uit. Wij maken graag een offerte op maat. Zo'n individuele reis is over het algemeen opgebouwd uit verschillende onderdelen waarover u hieronder meer informatie aantreft.

Holenklooster.2.jpg

Vliegtickets

Het boeken van de juiste vliegtickets is een ingewikkelde aangelegenheid geworden. Via internet zijn veel aanbieders beschikbaar; prijzen kunnen van dag tot dag verschillen. Wij merken vaak dat mensen in het woud van aanbieders toch een foute  keuze maken. Via ons reserveringssysteem kunnen wij in 1 oogopslag alle vluchtmogelijkheden zien. Ook low cost carriers bieden wij aan vanaf nabijgelegen luchthavens als Dortmund en Keulen/Bonn.


Transfers

In de grote steden van OekraÔne kunnen we transfers verzorgen.

Klik hier voor tarieven.


Binnenlandse treinkaartjes/vliegtickets

Vervoer binnen OekraÔne vindt vooral per trein plaats. Tussen de grote steden rijden comfortabele treinen, die de afstand tussen de steden veelal 's nachts afleggen. Wij kunnen dergelijke kaartjes verzorgen. Prijzen op aanvraag.

Ook binnenlandse vliegtickets kunnen wij voor u boeken.


Excursies

Onze excursies zijn individuele excursies; er sluiten dus geen andere mensen aan. Vervoer, begeleiding door een professionele gids en toegangsgelden zijn inbegrepen.

Klik hier voor de mogelijkheden.


Reserveer

NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl