© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Maatwerk reizen in de Baltische Staten

hill of crosses.jpg

Steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om individueel naar de Baltische Landen te reizen. Dat kan zijn voor zaken, als toerist of om bijvoorbeeld vrienden te bezoeken. In al die gevallen kunnen wij u helpen om uw reis samen te stellen, want dat is niet altijd even eenvoudig. Wanneer u bijvoorbeeld via internet een hotel reserveert is het soms de vraag of u ook echt terecht kunt.

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen en meestal bent u via ons voordeliger uit. Wij maken graag een offerte op maat. Zo'n individuele reis is over het algemeen opgebouwd uit verschillende onderdelen waarover u hieronder meer informatie aantreft.


Vliegtickets

Het boeken van de juiste vliegtickets is een ingewikkelde aangelegenheid geworden. Via internet zijn veel aanbieders beschikbaar; prijzen kunnen van dag tot dag verschillen. Wij merken vaak dat mensen in het woud van aanbieders toch een foute  keuze maken. Via ons reserveringssysteem kunnen wij in 1 oogopslag alle vluchtmogelijkheden zien.


Hotels/hostels

Het aanbod aan hotels in de Baltische Landen is enorm. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Omdat prijzen erg kunnen fluctueren en afhankelijk zijn van de periode van het jaar en of er een bepaald evenement in de stad is geven wij op deze site geen prijzen. Op verzoek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat.


Binnenlands vervoer en transfers

Met een transfer koop je gemak. Op het vliegveld staat bij aankomst iemand klaar met een bordje met uw naam erop die u naar het hotel brengt (of omgekeerd). Op aanvraag kunnen we vervoer per auto, trein, bus of vliegtuig binnen de Baltische Landen verzorgen. De onderstaande tarieven gelden per auto (maximaal 2 personen + bagage)

Vilnius: € 35,-
Riga: € 39,-
Tallinn: € 35,-


Excursies

Onze excursies zijn individuele excursies; er sluiten dus geen andere mensen aan. Vervoer, begeleiding door een professionele gids en toegangsgelden zijn inbegrepen. Op aanvraag kunnen we u ook andere excursies aanbieden.

Vilnius
Stadsbezichtiging te voet (3 uur): € 45,-
Bezoek aan Trakai, de voormalige hoofdstad even buiten Vilnius met zijn befaamde Waterburcht (4 uur): € 119,-                

Riga
Stadsbezichtiging te voet (3 uur): € 45,-
Excursie naar de badplaats Jurmala (4 uur; per trein): € 98,-

Tallinn
Stadsbezichtiging te voet (3 uur): € 45,-
Bezoek aan het Kadriorg Park en het Kumu-museum (4 uur): € 95,-

Kuronian Spit1.jpg

offerte.jpg
Reserveer

Maatwerk reizen in de Baltische Staten


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl