© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Individuele reizen

8 dagen Moskou en Sint Petersburg individueel

Souvenierverkoop (10).jpg

Moskou en Sint Petersburg zijn steden die iedereen in ieder geval ťťn keer in zijn leven gezien moet hebben. Voor wie dat liever individueel doet is deze reis een uitkomst. De belangrijkste zaken worden voor u geregeld: rechtstreekse vliegtickets met KLM, goede hotels, treinkaartjes tussen de steden (2e klas), transfers. Optioneel kunt u individuele excursies (met privť gids) en visumverzorging bijboeken.

Het dagprogramma en prijzen vindt u hier.


10 dagen Moskou, Gouden Ring, Sint Petersburg Individueel

Sergiev Possad.jpg

De Gouden Ring is een groep prachtige, oude Russische steden ten noorden en oosten van Moskou. Hier komt het echte Rusland nog prominent naar voren.
U kunt bovenstaande 8-daagse reis uitbreiden tot een 10-daagse, waarbij u ook enkele van deze Gouden Ring steden bezoekt. Op aanvraag is het vanzelfsprekend ook mogelijk om een dergelijke reis op maat voor u samen te stellen.

Het dagprogramma en prijzen vindt u hier.
 


5-daagse individuele reis Sint Petersburg

Puschkin1.gif

Sint Petersburg is bij uitstek een stad om individueel te ontdekken. U vliegt met KLM en verblijft in een centraal gelegen goed middenklasse hotel. Veel bezienswaardigheden in het centrum van Sint Petersburg liggen op loopafstand van elkaar. Transfers van en naar de luchthaven zijn inbegrepen. Optioneel kun u excursies inbouwen met eigen gids.

Klik hier voor het dagprogramma en prijzen.


5-daagse individuele reis Moskou

Sunny day in Moscow.jpg

Deze reis laat u uitgebreid kennismaken met de hoofdstad van Rusland. U vliegt met KLM naar de Russische hoofdstad en verblijft in Hotel Cosmos, een goed middenklasse hotel, waarvandaan u in 15 minuten per metro het centrum bereikt. Transfers van en naar de luchthaven zijn inbegrepen. Optioneel kunt u excursies inbouwen met eigen gids.

Klik hier voor het dagprogramma en prijzen.


Individuele budget reizen Moskou en Sint Petersburg

budget.jpg

Een reis naar Moskou en/of Sint Petersburg hoeft beslist niet duur te zijn.

Hier vindt u een aantal mogelijkheden van individuele budget reizen. Transfers, visum en excursies kunnen op aanvraag eveneens verzorgd worden.


Taalcursussen Russisch in Sint Petersburg

Hermitage.jpg

Een taal leren gaat het best in het land zelf. Wij werken samen met taalinstituut Proba, ťťn van de toonaangevende instellingen gespecialiseerd in Russische taallessen voor buitenlanders. Het is mogelijk lessen te volgen in kleine groepjes van ongeveer hetzelfde niveau (20 uur per week), maar u kunt ook 1-op-1 onderwijs krijgen. U kunt verblijven in een hostel, bij een Russische familie of in een hotel of appartement.

Klik hier voor het dagprogramma, vertrekdata en prijzen van onze Taalcursussen Russisch in Sint Petersburg


Reserveer

Individuele reizen

VISUM

Wij kunnen uw visum voor Rusland verzorgen voor Euro 110 pp (voor Belgen Euro 125 pp + Euro 37 koerierskosten). Wat hiervoor nodig is vindt u hier.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl