© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Fly drive Bulgarije

8-daagse Flydrive Hoogtepunten van Bulgarije

Church in Sofia.jpg

Bulgarije heeft alles wat een land een prima vakantiebestemming maakt: een rijke cultuur, een prettig klimaat, een schitterende natuur, gastvrije bewoners en waar voor je geld. Dit is een bijzondere en geheel georganiseerde 8-daagse autorondreis vanuit de kust van de Zwarte Zee naar het noorden van Bulgarije. Ontdek de schoonheid van de natuur, de boeiende geschiedenis en de prachtige tradities. Maak ook kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de zee, de zon en alle mooie verrassingen die Bulgarije te bieden heeft. Deze reis kunt u verlengen na een week rondreizen voor een week om te kunnen genieten van de stranden van de Zwarte Zee.


Programma

3.jpg

Dag 1: Aankomst in Sofia, waar u de auto in ontvangst neemt. Na aankomst in uw hotel kunt u de Bulgaarse hoofdstad verkennen.

Dag 2
: Rit naar het Rila klooster in het gelijknamige gebergte. Vervolgens rijdt u verder naar Melnik, een klein stadje bekend vanwege zijn uitstekende rode wijn. Van hier uit kunt u het Rozhen klooster bezoeken.

Dag 3:
Prachtige tocht door het Pirin gebergte langs het Dospat meer naar Devin, bekend vanwege de minerale bronnen. Onderweg kunt u de indrukwekkende Yagodina grot bezoeken.

Dag 4
: U vervolgt uw route naar de tweede stad van Bulgarije, Plovdiv. Onderweg wordt een stop bij Chudnite Mostove, een bijzondere natuurlijke brug, zeker aangeraden.

Dag 5
: Tijd om de oude stad met zijn vele historische bezienswaardigheden te bezoeken.

Dag 6
: Via het stadje Shipka met de imposante Bulgaars-orthodoxe Memorial Church bereikt u Veliko Tarnovo. Onderweg kunt u het openluchtmuseum Etur en het nabijgelegen Gabrovo bezoeken.

Dag 7:
Tijd voor een wandeling door Veliko Tarnovo, algemeen beschouwd als de mooiste stad van Bulgarije. Het oude paleis, kerken en overblijfselen van de middeleeuwse fortificaties zijn te bewonderen op de Tsarevets heuvel. Ook het nabijgelegen museumdorp Arbanasi is een aanrader. Overnachting in Koprivshtitsa.

Dag 8: Terug naar de luchthaven van Sofia, waar u de auto kunt inleveren.


Reserveer

Fly drive Bulgarije

Vertrekdata en prijzen 2020

Dagelijks: € 745,-
Toeslag 1ps.kamer:
€ 195,-

U kunt ervoor kiezen om in 4 sterren hotels te verblijven; de toeslag bedraagt dan € 175,- p.p.

Inbegrepen
Vliegtickets met Austrian/Lufthansa, accommodatie in middenklasse hotels en pensions op basis van logies en ontbijt, autohuur (economic).


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl