© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

Fly drive Polen

15- of 21-daagse individuele autorondreis Polen vanaf € 549,-


Route: Wroclaw (2/3 nachten) Ė Krakau (4/5 n.) Ė Warschau (3/4 n.) Ė Gdansk (3/4 n.) Ė Torun (1/2 n.) - Poznan (1/2 n.)

Krakow night2.jpg

Polen is minder ver dan menigeen denkt en gemakkelijk met de auto te bereizen. Dit is slechts een voorbeeld van een reis door Polen zoals we die voor u kunnen uitzetten. Als u uw wensen doorgeeft maken we graag een offerte op maat.

Deze reis begint in de mooie historische stad Wroclaw in het zuidwesten van Polen.
Vervolgens rijdt u 250 kilometer naar Krakau, de oude hoofdstad van Polen. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Czestochowa, ťťn van de belangrijkste bedevaartplaatsen ter wereld en vooral bekend vanwege de Zwarte Madonna. Krakau met zijn grote marktplein vol terrasjes en de heuvel Wawel met kathedraal en koninklijk paleis is zonder meer ťťn van de mooiste steden van Europa. Maar er is veel meer: de oude Joodse wijk Kazimierz, Auschwitz en de Wieliczka zoutmijn met zijn beelden uit rotsachtig zout zijn een bezoek zeker waard. Ook een uitstapje naar Zakopane in het Tatra gebergte behoort tot de mogelijkheden.
Vanuit Krakau rijdt u ruim 300 kilometer noordwaarts naar de Poolse hoofdstad Warschau. Deze stad heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een echte wereldstad.
De havenstad Gdansk is het volgende reisdoel (300 km.). Onderweg kunt u een bezoek brengen aan middeleeuws Torun, de geboorteplaats van Copernicus.
U kunt in Gdansk dwalen tussen de gebouwen uit de Hanzetijd of de nabijgelegen badplaats Sopot met zijn gezellige boulevard bezoeken.
Vanaf Gdansk rijdt u naar Torun, een mooie historische plaats waar de bekendste persoon van de stad, Copernicus, wordt herdacht. De laatste stopplaats op deze mooie rondreis is Poznan. Voor de oorlog maakte het deel uit van Duitsland, hetgeen je in het stadsbeeld nog goed kunt zien.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen de reis 15 of 21 dagen te laten duren. Bovendien heeft u de keuze uit 2 categorieŽn hotels: toeristenklasse (3 sterren) of luxere hotels (4 sterren). U kunt iedere dag vertrekken.


Gdansk_Starowka_TP_5799_20100611.jpg
Reserveer

Fly drive Polen

Prijzen 2021

Per persoon bij deelname door minimaal 2 personen:

15 dagen:
€ 549,- (toeristenhotels)
€ 769,- (luxere hotels)

21 dagen:
€ 779,- (toeristenhotels)
€ 1.098,- (luxere hotels)

Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag


Inbegrepen:

Verblijf in toeristenklasse hotels (meestal drie sterren) of in luxere hotels (meestal vier sterren) op basis van logies en ontbijt in tweepersoonskamers.

Niet inbegrepen:
Vlucht en autohuur (afhankelijk van datum en categorie auto, wij adviseren u graag over de mogelijkheden), reserveringskosten (€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50).


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl