© Powered by SiteSpirit

 
china.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

15- of 21-daagse individuele autorondreis Baltische Landen

tallinn_cnt_6nov09_istock_b.jpg

Route: Vilnius (3 of 4 nachten) Ė Riga (3 of 4 nachten) Ė Tartu (1 of 2 nachten) Ė Tallinn (3 of 4 nachten) Ė Cesis of Sigulda (2 of 3 nachten) Ė  Klaipeda (2 of 3 nachten)

De Baltische Landen zijn ideaal om per auto of motor te verkennen. De wegen zijn goed en de landen klein. De oude steden zijn prachtig, maar ook de natuur heeft zijn charmes; hier is nog ruimte te over. Soms waant u zich in de jaren vijftig, maar even later loopt u door straten vol moderne winkels en restaurants. Maar ook tijdens het rijden van de ene naar de andere plaats kunt u onderweg bijzonder veel leuke plaatsen en prachtige natuur aandoen. Enkele voorbeelden zijn de Kruisberg bij Siauliai, Lahemaa Nationaal Park, Palanga, Kaunas, Trakai en Pšrnu.

De reis begint in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, met zijn vele historische gebouwen en leuke restaurantjes. Van hier gaat u naar de Letse hoofdstad Riga met zijn historisch centrum, maar ook met een prachtige art nouveau wijk. Vervolgens bereikt u de Estse historische universiteitsstad Tartu.

Van hier rijdt u naar de prachtige hoofdstad van Estland Tallinn, waar u heerlijk kunt ronddwalen in de compacte oude stad. Het in het Nationaal Park Gauja gelegen kuuroord Cesis (of Sigulda) is de volgende plaats op de route. De mooie natuur staat hier voorop en u kunt een uitstapje maken naar het Turaida kasteel. De laatste stop op uw reis is de havenstad Klaipeda in het westen van Litouwen. Van hier uit kunt u eenvoudig het schitterende Kuurland (Kurische Nehrung) verkennen, een landtong die Litouwen en de Russische exclave Kaliningrad verbindt.
Wanneer u afwijkende wensen heeft kunnen wij die vanzelfsprekend in uw reisschema inpassen. Graag maken we een offerte op maat voor u.

U kunt de hele reis met uw eigen auto of motor maken. Eventueel kunnen wij dan ook onderweg hotels voor u boeken. Wanneer u via Kuurland terug wilt reizen via Kaliningrad, heeft u wel een Russisch visum nodig; dit kunnen wij eventueel verzorgen (€ 110,-).

Optionele route heen via Polen: Poznan (1 nacht) Ė Warschau (1 nacht); terug via Kaliningrad en Polen: Kaliningrad (1 nacht) Ė Gdansk (1 nacht).

Het is ook mogelijk om per veerboot naar de Baltische Landen en terug te reizen (ruim 1 etmaal) of om de reis per huurauto af te leggen (prijzen op aanvraag). De reisvolgorde wordt dan aangepast.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen de reis 15 of 21 dagen te laten duren. Bovendien heeft u de keuze uit 2 categorieŽn hotels: toeristenklasse (meestal 3 sterren) of luxere hotels (meestal 4 sterren).

U kunt iedere dag vertrekken.


Reserveer

15- of 21-daagse individuele autorondreis Baltische Landen

Prijzen en data 2021

Vertrek:

Dagelijks

Prijzen 2021 (per persoon bij deelname door minimaal 2 personen):
15 dagen:
€ 649,- (toeristenhotels);
€ 895,- (luxere hotels)
21 dagen:
€ 889,- (toeristenhotels);
€ 1.245,- (luxere hotels)

Route heen en terug via Polen en Kaliningrad
(4 nachten):
€ 179,- p.p. (toeristenhotels);
€ 239,- p.p.
(luxere hotels).
Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag

Inbegrepen:

Verblijf in toeristenklasse hotels (meestal drie sterren) of in luxere hotels (meestal vier sterren) op basis van logies en ontbijt in tweepersoonskamers.

Niet inbegrepen: Reserveringskosten (€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50).


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl