© Powered by SiteSpirit

 
rusland.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

20-daagse reis TransmongoliŽ-Express Uitgebreid: € 2.595,-

Dit is een voorbeeld van een individuele reis waarbij de belangrijkste zaken van tevoren geregeld zijn. U vliegt naar Moskou waar u wordt opgewacht op de luchthaven en naar uw hotel gebracht. Ook de rest van de reis wordt het vervoer steeds verzorgd. U overnacht in middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. Ook zijn alle transfers en diverse privť-excursies inbegrepen onder leiding van professionele Engelstalige gidsen. Dit is dus bij uitstek een reis voor mensen die wel individueel willen reizen, maar niet te veel tijd willen besteden aan uitzoekwerk!
Het is mogelijk om deze reis uit te breiden met stops op diverse andere plaatsen langs de route.

Klik hier voor een uitgebreide impressie van de TransmongoliŽ-Express (16 minuten)

kaartjeSiberie.jpg

Programma

mongolia_moltsog_else01.jpg

Dag 1-4: U vliegt naar Moskou met KLM waar u drie nachten verblijft. Op de luchthaven staat een auto met chauffeur klaar om u naar het hotel te brengen. Op dag 2 maakt u een uitgebreide stadsrondrit door Moskou en bezoekt u 's middags het Rode Plein en het Kremlin. 

Dag 4Ė8: In de loop van dag 4 stapt u op de trein die u in ruim drie etmalen naar Irkoetsk brengt, ťťn van de oudste en interessantste Siberische steden.

Dag 8Ė11: U bezichtigt deze fascinerende stad met een gids, maar verblijft aan het 70 kilometer verderop gelegen Baikalmeer met zijn unieke flora en fauna. Hier kunt u wandelen, een boottocht maken en genieten van het schitterende landschap. De laatste nacht brengt u door in Irkoetsk.

Dag 11Ė12: In de ochtend van dag 11 stapt u weer in de trein die u na 1 etmaal afzet in een compleet andere wereld: MongoliŽ.

Dag 12Ė15: Het deel van de reis in MongoliŽ is op basis van vol pension. Na aankomst wordt u naar het Terelj Nationaal Park gebracht (rond 70 km.) met onderweg stops bij Turtle Rock en de boeddhistische Arayabal tempel. U verblijft 2 nachten in een ger (traditionele tent) in ťťn van de beste ger kampen van het land. De lokale Engelstalige gids brengt u naar een nomaden familie die paarden fokt. Hier wordt een traditionele Mongoolse lunch voorgeschoteld. Terug in Oelan Bator staat een excursie op het programma naar het indrukwekkende Gandan klooster en het Bogd Gegen Winterpaleis. U neemt afscheid van MongoliŽ met een diner in de stad. De laatste nacht verblijft u in een hotel.

Dag 15Ė16: Na een nacht in de trein komt u aan in Beijing.

Dag 16-20: U verblijft vier nachten in de Chinese hoofdstad in een goed centraal gelegen middenklasse hotel. U bezoekt onder leiding van een professionele Engelstalige Chinese gids het Plein van de Hemelse Vrede met de Verboden Stad en u maakt een dagtocht inclusief lunch naar de Chinese Muur, de Ming Tomben en de Sacred Road. Op de laatste dag wordt u naar de luchthaven vervoerd voor de terugvlucht met KLM.


Uitbreidingsmogelijkheden voor bovenstaande reis

Heeft u wat meer tijd en/of wilt u wat meer stops inlassen dan kan dat natuurlijk geregeld worden. Maar wat zijn de meeste interessante stopplaatsen onderweg en wat kost dat extra? Hieronder vindt u enkele mogelijkheden. Een deel van de genoemde kosten heeft te maken met de hogere prijs voor de treintickets naarmate er meer stops worden ingelast. Inbegrepen zijn 2 overnachtingen in centraal gelegen middenklasse hotels en de aan de nieuwe route aangepaste treinkaartjes. Op aanvraag kunnen we transfers/excursies verzorgen.
2-daagse uitbreiding Kazan: € 149,-
2-daagse uitbreiding Jekaterinburg: € 149,-
2-daagse uitbreiding Novosibirsk: € 175,-
2-daagse uitbreiding Krasnojarsk: € 149,-
2-daagse uitbreiding Oelan Oede: € 149,-


Reserveer

20-daagse reis TransmongoliŽ-Express Uitgebreid: € 2.595,-

train_aankomst_ub.jpg

Prijzen 2020

Vertrek: elke donderdag en zaterdag
Prijs: € 2.595,- (1 ps.toeslag op aanvraag)

Inbegrepen
Vlucht naar Moskou en terug uit Beijing, trein Moskou-Beijing in 4ps. coupťs met stops in Irkoetsk en Oelan Bator; overnachtingen in middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt in 2ps.-kamers + in MongoliŽ 2 nachten in gers en 1 nacht in een hotel op basis van vol pension; genoemde excursies onder leiding van professionele Engelstalige plaatselijke gidsen; alle transfers.

Niet inbegrepen
Ruimbagage (Eur 70,- per koffer retour), reserveringskosten
(€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50), visum (kunnen door ons verzorgd worden voor
€ 349,- voor Rusland, MongoliŽ en China), eventuele verzekeringen.


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl