© Powered by SiteSpirit

 
azie.jpg

 
ANVR SGR Calamiteitenfonds

10 dagen Moskou, Gouden Ring, Sint Petersburg Individueel

UItzicht Cathedral of Christ the Savior (11).jpg

Moskou en Sint Petersburg zijn steden die iedereen in ieder geval ťťn keer in zijn leven gezien moet hebben. Voor wie dat liever individueel doet is deze reis een uitkomst. Het interessante bij deze reis is dat u niet alleen beide hoofdsteden ziet maar ook kennis maakt met het hart van het Oude Rusland: de Gouden Ring steden Vladimir en Soezdal! De belangrijkste zaken worden voor u geregeld: rechtstreekse vliegtickets met KLM, goede hotels, treinkaartjes tussen de steden (2e klas), transfers. Optioneel kunt u individuele excursies (met privť gids) en visumverzorging bijboeken.


Programma

Hermitage_St._Petersburg_Interior_20021009.jpg

Dag 1: Vlucht naar Moskou met KLM. Bij aankomst wordt u op de luchthaven opgehaald door onze chauffeur die u naar uw hotel brengt.

Dag 1-4: U verblijft 3 nachten in een goed middenklasse hotel met een praktische ligging (welk hotel hangt af van de beschikbaarheid op het moment van boeken; vanzelfsprekend kan dit met u overlegd worden).

Dag 4:
U reist op dag 4 van per trein naar Vladimir (rond 2 uur), waar u 2 nachten verblijft in een middenklasse hotel. Vladimir herbergt een aantal schitterende bouwwerken uit de 12e eeuw, zoals de Demetrius kathedraal, de Maria-ontslapingskathedraal en de Gouden Poort. Nog beter wordt het oude Rusland zichtbaar in het nabijgelegen Soezdal (25 km.), een waar openluchtmuseum met een eigen kremlin en verschillende goed bewaard gebleven houten gebouwen, kerken en kloosters. Het centrum van Soezdal prijkt niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze stad is eenvoudig per openbaar vervoer of taxi bereikbaar vanuit Vladimir.

Dag 6: U vertrekt per trein naar Sint Petersburg voor het vervolg van uw reis waar u op dag 7 arriveert. Hier staat iemand klaar om u naar uw hotel te brengen. Indien u liever overdag reist met de trein dan is dat ook mogelijk. U vertrekt dan in de vroege ochtend vanuit Vladimir naar Sint Petersburg waar u aan het einde van de dag aankomt. Omdat u 1 nacht extra in Sint Petersburg verblijft bedraagt de toeslag voor de extra nacht € 45,- p.p. in een 2-pers.kamer.

Dag 7-10: U verblijft 3 nachten in een centraal gelegen goed middenklasse hotel op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Dag 10: U wordt tijdig bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven vervoerd voor de terugvlucht met KLM.

Optionele excursies in Moskou.
Optionele excursies in Sint Petersburg.


Reserveer

10 dagen Moskou, Gouden Ring, Sint Petersburg Individueel

Vertrekdata en prijzen 2020

Dagelijks: € 1.095,-
 
toeslag 1-ps.kamer: € 299,-
toeslag 1e klas in de treinen: € 149,-

Bij verblijf in juni in Sint Petersburg geldt een toeslag van € 59,- p.p. op de arrangementsprijs.

De prijzen zijn gebaseerd op deelname door minimaal 2 personen. Wanneer u de voorkeur geeft aan vertrek vanuit Brussel of DŁsseldorf zijn er andere opties qua luchtvaartmaatschappij; op de prijs van het arrangement heeft dit geen invloed.  

Inbegrepen
Retourvlucht met KLM (N-klasse); transfers; goede middenklasse hotels inclusief ontbijt; treinkaartjes 2e klas Moskou - Vladimir (Soezdal)- Sint Petersburg

Niet inbegrepen
Ruimbagage (retour € 50,-), reserveringskosten (€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50), optionele excursies; visum (kan door ons verzorgd worden; kosten € 110,-).


NL: Postbus 8177 3503 RD Utrecht, Tel: 030 243 96 34
BE: Tel. voor onze Vlaamse reizigers: Tel: 00 31 30 243 96 34
E-mail: info@eurocult.nl